ΔΙΑΦΟΡΑ

Φέρες: Τη μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς με μοσχάρι 360 κιλών απόλαυσαν εκατοντάδες πολίτες

Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι των Φερών Δήμου Αλεξανδρούπολης γεύτηκαν χθες το απόγευμα της Πέμπτης τη μεγαλύτερη πανελλαδικά σούβλα της χρονιάς από ντόπιο Φεριώτικο μοσχάρι με άφθονο κρασί και μάλιστα δωρεάν.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (29/12) και -σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα, Αγροτουρισμού και ΔΕ Φερών, Δημήτρη Κολγιώνη- στόχος ήταν η ανάδειξη της ποιότητας του τοπικού κρέατος και η προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού της περιοχής.

Το μοσχάρι που σουβλίστηκε για περισσότερες από 24 ώρες ζύγιζε περίπου 360 κιλά. Επίσης ψήθηκαν και καταναλώθηκαν 100 κιλά λουκάνικα.

Με ένα διάλειμμα δύο ετών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η εκδήλωση – θεσμός «μοσχάρι στη σούβλα» στις Φέρες, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 28 & 29 Δεκεμβρίου.

Η άμεση ανταπόκριση όλων, η στήριξη και η ευγενική χορηγία των επαγγελματιών, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

“Η πλατεία μας πλημμύρισε με πλήθος κόσμου κάτι που μας ωθεί στη συνέχιση της εκδήλωσης που τείνει πλέον να γίνει έθιμο.
Για το λόγο αυτό, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους τους επαγγελματίες-χορηγούς μας που συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης με την προσφορά και τη διάθεση των προϊόντων τους.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Λαογραφικό Μορφωτικό Όμιλο Φερών «Ορφέας» για τη γενικότερη υποστήριξη και πολύτιμη προσφορά του στην υλοποίηση της εκδήλωσης.
Τέλος, οφείλω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές συνδημότες μας που ακούραστα επί 24 ώρες προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους για την υλοποίηση της εκδήλωσης και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Σας εύχομαι ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΥΓΕΙΑ και εκπλήρωση κάθε ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ σας στο νέο έτος”!” καταλήγει ανακοίνωση του Δημήτρη Κολγιώνη.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος