ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Φορτωτής τελευταίας τεχνολογίας στον στόλο αυτοκινήτων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής

Η Δημοτική Αρχή -διά της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κομοτηνής- παρέλαβε την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου ένα νέο μηχάνημα έργου, τελευταίας τεχνολογίας και συγκεκριμένα, έναν φορτωτή. Πρόκειται για το δεύτερο μηχάνημα έργου το οποίο παραλαμβάνει η Διεύθυνσηκαι συγκεκριμένα, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών. Η αξία του ανέρχεται σε 209.560 ευρώ. Η αγορά του φορτωτή και του σαρώθρου κόστισε συνολικά 457.560 ευρώ από τα οποία τα 240.000 καλύπτονται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος», ενώ τα 217.560από πόρους του Δήμου.

Ο φορτωτής έρχεται να ενισχύσει σημαντικά το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής, προκειμένου να παρέχονται οι καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.

Η αγορά ενός σύγχρονου φορτωτή τελευταίας τεχνολογίας ήταν επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να αντικατασταθεί το υπάρχον μηχάνημα έργου το οποίο παρείχε υπηρεσίες στον Δήμο από το 1989.Ο συγκεκριμένος φορτωτήςλόγω της παλαιότητάς του παρουσίαζε πολλές βλάβες που πολλές φορές ήταν ασύμφορες τεχνικοοικονομικά να αποκατασταθούν.

Ο νέος φορτωτής θα χρησιμοποιηθεί σε έργα βελτίωσης δημοτικού οδικού δικτύου, στην αποκατάσταση και τη βελτίωση των οδών μετά από φυσικές καταστροφές, στον καθαρισμό ρεμάτων από φερτά υλικά,στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και στην εξυγίανση των υποβαθμισμένων από την ανθρώπινη δραστηριότητα περιοχών στα διοικητικά όρια του Δήμου Κομοτηνής.

Ο φορτωτής διαθέτει κινητήρα μεγάλης ιπποδύναμης 230HP, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EuroStage V, με καμπίνα ασφαλείας για τον χειριστή τύπου ROPS/FOPS Level II ηχομονωμένη και με εξελιγμένο σύστημα φιλτραρίσματος εισερχόμενου αέρα με απόδοση> 99 % σύμφωνα με τις προδιάγραφες ISO 10263 / ISO 14269. Ο ελαστικοφόρος φορτωτής εκπληρώνει όλους τους ισχύοντες σχετικούς Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, που αφορούν σε θέματα ασφάλειας και πρόληψης ατυχημάτων, προστασία του περιβάλλοντος, τον θόρυβο και γενικώς, σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα μηχανήματα του είδους αυτού. Το γεγονός ότι ο κατασκευαστής του κινητήρα είναι ίδιος με τον κατασκευαστή του φορτωτή εξασφαλίζει τον καλύτερο συνδυασμό αυτών και τη βέλτιστη αποδοτικότητα και μακροζωία του φορτωτή.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος