ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Δημοσιεύματα για αναβολή της επανέναρξης κατά μία εβδομάδα

Η νέα ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε το Σάββατο δίνει την δυνατότητα στη Γ’ Εθνική να επανεκκινήσει την προσεχή Κυριακή στις 4 Απρίλη, αλλά οι εκλογές της ΕΠΟ την τρενάρουν.

«Μπορεί το Σάββατο (27/3) να δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ που δίνει και επίσημα την δυνατότητα στην ερασιτεχνική κατηγορία να επιστρέψει στα γήπεδα, ωστόσο αυτή δεν θα γίνει το προσεχές σαββατοκύριακο», αναφέρει σε δημοσίευμά του το Sportime που αναπαράγεται από σειρά μέσων ενημέρωσης.

«Με βάσει τις σημερινές εξελίξεις και την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ, μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό αναμένεται να γίνει την Παρασκευή (2/4). Έτσι η νέα επιτροπή διοργανώσεων με πρόεδρο, πιθανότατα τον Άγγελο Δανιήλ (ΕΠΣ Αχαΐας), δεν προλαβαίνει να ορίσει τα παιχνίδια», επισημαίνει η εφημερίδα.

«Αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και έτσι η Γ’ Εθνική θα ξαναρχίσει στις 11 Απριλίου», καταλήγει το δημοσίευμα. Ωστόσο άγνοια για αυτό το ενδεχόμενο δήλωναν στο ThrakiSportS θρακιώτες παράγοντες, οι οποίοι σχολίαζαν ότι οι εκλογές και η συγκρότηση σε σώμα της νέας ΕΕ δε εμποδίζει σε τίποτα τους ορισμούς αγώνων, αφού μέχρι να αλλάξουν οι Επιτροπές, ισχύουν οι προηγούμενες και συνεδριάζουν κανονικά λαμβάνοντας αποφάσεις.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος