ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Καθαρά όλα τα δείγματα στην Ελπίδα Σαπών

Οπως ενημερώθηκε την Δευτέρα επίσημα η Ελπίδα Σαπών, όλα τα δείγματα των ποδοσφαιριστών της ομάδας αποδείχθηκαν αρνητικά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εκ των υστέρων γίνεται γνωστό ότι… «τζάμπα» αναβλήθηκε η αναμέτρηση με την ΑΕ Ευόσμου, με αποτέλεσμα τώρα να πρέπει κάποια στιγμή μεσοβδόμαδα η Ελπίδα Σαπών να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη.

Οπως προκύπτει από το έγγραφο, πάντως, αρχικά υπήρχαν από τον έλεγχο του Σαββάτου 12 αμφίβολα δείγματα σε σύνολο 30 που δόθηκαν. Την Κυριακή 25/10 έγινε ο επανέλεγχος και βρέθηκαν και τα 12 αρνητικά.

Το αποτελεσμα της επαναληπτικής εξέτασης εκδόθηκε το μεσημέρι, αλλά στο μεταξύ το παιχνίδι είχε αναβληθεί από το πρωί της ίδιας ημέρας, με αποτέλεσμα να μην αναχωρήσει ποτέ η Ελπίδα Σαπών για την Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι το υγειονομικό πρωτόκολλο απαιτεί τρία θετικά δείγματα σε κάποια ομάδα για αναβολή αγωνα, αλλά προφανώς υπάρχει το δικαίωμα σε κάθε διοργανώτρια αρχή να αναβάλει αγώνες για οποιονδήποτε λόγο και αυτό προφανώς προτίμησε η ΕΠΟ στην υποψία και μόνο, για προληπτικούς λόγους.

Αυτό προφανώς έγινε και στην περίπτωση της Ελπίδας Σαπών, που ευτυχώς αποδεικνύεται ότι δεν έχει τελικά κανένα θετικό κρούσμα αλλά πέρασε την αγωνία και πλέον θα υποστεί και την ταλαιπωρία να ταξιδέψει μεσοβδόμαδα στην Θεσσαλονίκη για να δώσει κάποια από τις προσεχείς Τετάρτες τον αναβληθέντα αγώνα της, πιθανότατα στις 4/11.

thrakisports.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος