ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Κοινή επιστολή στην ΕΠΟ έξι ομάδων της Θράκης να «μην κλαπούν οι βαθμοί που έχουν κερδηθεί»

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αποφάσισε την Δευτέρα να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά οι υπόλοιπες ομάδες της Θράκης όχι μόνο προτίθενται να κατέβουν αλλά παίρνουν τα μέτρα τους για να μην ανατραπούν και τα δεδομένα που έχουν δημιοργηθεί.

Είναι γνωστό ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει προτάσεις (για παράδειγμα από τον Ηρακλή) να ακυρωθούν τα ματς που έχουν ήδη γίνει και να ξαναρχίσει το όποιο πρωτάθλημα από την αρχή ώστε όλες οι αναμετρήσεις να διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα.

Η πρόταση αυτή έρχεται σε αντίθεση με την πρόσφατη απόφαση της ΕΠΟ για έναν γύρο πρωταθλήματος βάσει της κλήρωσης στις έδρες που είχαν καθοριστεί. Στα αυτιά ομάδων έφτασαν κινήσεις που γίνονται για ανατροπή αυτής της κατάστασης και έτσι είχαμε μια κοινή ανακοινωση συνολικά 15 ομάδων, που θέτει την διοργανώτρια αρχή προ των ευθυνών της.

Ανάμεσα στις 15 αυτές ομάδες είναι και οι εναπομείνασες έξι της Θράκης. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που υπογράφουν οι Αετός Οφρυνίου, Απόλλων Παραλιμνίου, Ορφέας Ξάνθης, Πανδραμαϊκός, Αλεξανδρούπολη, Mέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, ΑΕ Ευόσμου, ΑΕ Διδυμοτείχου, Άρης Αβάτου, Ελπίδα Σαπών, ΑΕ Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Θαλασσιάς, Ποσειδών Μηχανιώνας, Θερμαϊκός Θέρμης, Αγροτικός Αστέρας και Θύελλα Σαρακηνών, ξεκαθαρίζουν τη θέση τους όσον αφορά τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Η επιστολή-ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αγαπητοί κύριοι της ΕΠΟ
Επειδή δεν θέλουμε να γίνουμε μετά Χριστό προφήτες,και χωρίς να ρίχνουμε οποιαδήποτε μομφή στην Ομοσπονδία μας,…θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι γίνετε μια προσπάθεια ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ να εκμιεύσουν την υπογραφή ομάδων και να σας προτρέψουν να διαφοροποιησετε την μέχρι τώρα απόφαση σας( σκεπτικό) για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου από την αγωνιστική που σταμάτησε το πρωτάθλημα.
Η ” πρόταση ” τους είναι να ξεκινήσει από την αρχή το πρωτάθλημα( 15 αγωνιστικές) και να ” κλέψετε” από τις ομάδες τους βαθμούς που έχουν πάρει .
Κύριοι αυτήν την άδικη απόφαση δεν θα την δεχτούμε εμείς και αν ου μη γέννειτω την αποδεχτείτε θα κινήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για τα υπερασπίσουμε τα συμφέροντα μας.
Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Υ.Γ.Κυριοι να ξέρετε ότι τα ” βατράχια” είναι πιο πολλά από τα ” βουβάλια”!!!!!
Υ.Γ.2 Κύριοι να ξέρετε …” το φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης εμάς δεν μας αρμόζει!!!
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ!!!!”

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος