ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Με αισιοδοξία αλλά και προβληματισμό επέστρεψε στις προπονήσεις η Ελπίδα Σαπών

Ύστερα από αποχή τεσσάρων μηνών, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ελπίδας Σαπών επέστρεψαν στο γήπεδο με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι – στο βαθμό του δυνατού – όταν οριστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 1 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Ελπίδας στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού, όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS. Νωρίτερα όλοι πέρασαν από τεστ κορονοϊού ενώ και στην προπόνηση τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Βασίλης Χαριτόπουλος δεν έκρυψε την χαρά του για αυτήν την εξέλιξη, ωστόσο παρουσιάστηκε προβληματισμένος καθώς πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελπίδα αποτελεί την μοναδική ομάδα της Ροδόπης που επέστρεψε στη δράση μετά το δεύτερο Lockdown καθώς θα είναι η μοναδική που θα εκπροσωπήσει τον νομό όταν και αν οριστεί επανέναρξη του πρωταθλήματος, ύστερα από την επίσημη αποχώρηση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Στόχος όλων είναι να παρουσιαστεί η ομάδα των Σαπών όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και να ανταποκριθεί κατάλληλα σε αυτήν την νέα πρόκληση.

Στην προπόνηση, στην οποία έδωσε το «παρών» η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της Ελπίδας, που έδειξαν διψασμένοι για το αγαπημένο τους άθλημα, συμμετείχαν δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τους Γρηγόρη Τοπάλι, ο οποίος αγωνιζόταν στον Πανθρακικό και τον Κώστα Πασχάλη, ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ Κοσμίου. Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν με την ποιότητα και την εμπειρία τους να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της Ελπίδας. Τις επόμενες ημέρες μπορεί να υπάρξουν και άλλε προσθήκες.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος