ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον πάγκο της Ξάνθης ο Τεννές

Ο Μπάμπης Τεννές αποτελεί τον αντικαταστάτη του Τόνι Πόποβιτς στον πάγκο της Ξάνθης, με την ακριτική ομάδα να ανακοινώνει σήμερα την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού.

Στα 67 χρόνια του πια, ο Μπάμπης Τεννές επιστρέφει στους πάγκους για να αναλάβει την ακριτική ομάδα, που είχε θέσει στόχο την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα αλλά δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος προπονητής θα εργαστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ξάνθη, που αποτελεί και τη μοναδική ομάδα στην οποία θα εργαστεί μετά το 2013 και δεν θα είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης ή η Λαμία.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ καλωσορίζει στο τεχνικό επιτελείο του τον Μπάμπη Τεννέ. Ο Μπάμπης Τεννές αναλαμβάνει επικεφαλής προπονητής της ομάδας, εγκαινιάζοντας την επίσημη συνεργασία του με την ομάδα της Ξάνθης.

Ο νέος προπονητής του ΑΟΞ σημειώνει πολύχρονη παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας εδραιώσει το όνομά του στο προπονητικό στερέωμα.

Η πολύπλευρη και πολυεπίπεδη εμπειρία του, οδήγησε την διοίκηση του ΑΟΞ στην απόφαση να ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Ο Μπάμπης Τεννές δουλεύει σκληρά και μεθοδικά και φροντίζει πάντα να παρουσιάζει στο γήπεδο μια ομάδα δυναμική και πάνω απ΄όλα δεμένη.

Με το βλέμμα στραμμένο προς την άνοδο, οι παίκτες υπό την καθοδήγηση του κου Τεννέ θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο σε μια ιστορική χρονιά για την Xanthi FC.

Η διοίκηση και οι παίκτες υποδέχονται τον Μπάμπη Τεννέ στο τιμόνι της ομάδας και του εύχονται κάθε επιτυχία στη νέα του θέση!».

LABON Boutique

Θρακική Αγορά

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος