ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Προς νέα αναβολή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αρχικά είχε προσδιοριστεί για τις 28 Μαρτίου και τελικά, με βάση και την περίφημη ΚΥΑ, αναβλήθηκε για τις 4 Απριλίου.

Ως γνωστόν, αποφασίστηκε ωστόσο η 5η αγωνιστική να μην διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή και έτσι όλοι γνωρίζαμε ότι η επιστροφή θα γίνει την Τετάρτη 8 Απριλίου με τα εξ αναβολής παιχνίδια σε όλους τους ομίλους, ανάμεσά τους και αυτά της Ελπίδας Σαπών στον Ευοσμο και του Αρη Αβάτου με την ΑΕ Αμπελοκήπων.

Τελικά ούτε στις 7 Απριλίου θα γίνει η πρεμιέρα με τα εξ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής ΑΕ Ευόσμου – Ελπίδα Σαπών, Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου και Άρης Αβάτου – ΑΕ Αμπελοκήπων. Αυτό τουλάχιστον γράφει το metrosport και αποκαλύπτει οτι η πρεμιέρα για το 2021 πάει πλέον για τις 11 Απριλίου.

Εκεινη την Κυριακή προγραμματίζονται ωστοσο τα ματς της 5ης αγωνιστικής, που περιλαμβάνουν και τα θρακιώτικα ντέρμπι Ορφέας Ξάνθης – Αρης Αβάτου και Ελπίδα Σαπών – ΑΕ Διδυμοτείχου αλλά και τα
Αναγέννηση Θαλασσιάς – Νέστος Χρυσούπολης και Ηρακλής Αμπελοκήπων – Ένωση Αλεξανδρούπολης.

Συνεπώς αν δεν υπάρξει νέα αναβολή και αλλαγή σχεδίων, καθώς ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με την πανδημία αλλά και την ΕΠΟ, η αρχή θα γίνει με αυτά τα ματς της 5ης αγωνιστικής την άλλη Κυριακή και τα τρία εξ αναβολής της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν την μεθεπόμενη Τετάρτη, στις 14 Απριλίου.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος