ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Πρωτάθλημα ενός γύρου, σέντρα στις 28 Μαρτίου

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ αποφάσισε την επανέναρξη της διοργάνωσης αν το επιτραπεί η διεξαγωγή των αγώνων από τις αρμόδιες αρχές

Mε τη διεξαγωγή ενός μόνο γύρου (του πρώτου) θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αυτό αποφάσισε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ στην τελευταία της συνεδρίαση, αρκεί όμως να ανάψει το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης από τις αρμόδιες αρχές.

Η απόφαση της επιτροπής αναφέρει ότι οι σύλλογοι έχουν περιθώριο έως την Τετάρτη 03/03/2021 για να δηλώσουν συμμετοχή, ενώ όσες δεν θέλουν να συμμετέχουν θα υποβιβαστούν στις τοπικές κατηγορίες χωρίς κυρώσεις.

Η ανακοίνωση τη Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ αναφέρει σχετικά:

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων. Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην ΕΠΟ έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του ΔΣ τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021.

Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες ΕΠΣ χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις. Ως ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 28/03/2021.Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην ΕΕ/ΕΠΟ, τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος