ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Πρώτη μεταγραφή σε ομάδα της Θράκης για το 2021 με τον Τοπάλι από τον Πανθρακικό στην Ελπίδα Σαπών

Την πρώτη της μεταγραφή το 2021 και την πρώτη… κορOνομεταγραφή στην Θράκη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πραγματοποίησε η Ελπίδα Σαπών.

Η ομάδα της Ροδόπης έστω και με καθυστέρηση λίγων μηνών απέκτησε τον έμπειρο μέσο Γρηγόρη Τοπάλι, μετά και από την συγκατάθεση του Πανθρακικού όπου αγωνιζόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ο Τοπάλι το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην Ελπίδα Σαπών, ενώ για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρθηκε και η ΑΕΔ, ωστόσο λόγω της επιμονής του Νίκου Μπαχαρίδη και των ανθρώπων του Πανθρακικού παρέμεινε στην ομάδα.

Ο 27χρονος (1/11/1992) είναι ένας ποδοσφαιριστής αρκετά έμπειρος στις μικρές εθνικές κατηγορίες και όχι μόνο. Προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, έφτασε να αγωνίζεται μέχρι και την Κ20 των «ασπρόμαυρων». Στη συνέχεια, έχει αγωνιστεί στις Σκεντερμπέου Αλβανίας, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγεννηση Επανομής μαζί με Ογκουνσότο και Δραγανίδη, Πιερικό, Βατανιακό, Επισκοπή, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Ατσαλένιο, Καρδία, Καλλιθέα, Αμβρισσέα Διστόμου, Θεσπρωτο και Κεραυνό Πέρνης. Επίσης υπήρξε και διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αλβανίας.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος