ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Ξεσπιτώνεται από το ΔΑΚ Κομοτηνής η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου για την πρεμιέρα με την ΑΕΔ

Δεν θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής όπως αρχικά προγραμματιζόταν ο αγώνας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με την Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Θράκης έχουν δηλώσει ως έδρα για τους αγώνες του πρωταθλήματος το ΔΑΚ Κομοτηνής, ωστόσο τα έργα που ξεκίνησαν σε αυτό μετά την τέλεση του Σουπερ Καπ δεν έχουν ολοκληρωθεί και έτσι είναι αδύνατο να φιλοξενηθεί εκεί το ματς της προσεχούς Κυριακής.

Ως δεύτερη έδρα η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έχει δηλώσει την έδρα της άλλης ομάδας του Νομού Ροδόπης στο πρωτάθλημα, της Ελπιδας Σαπών. Έτσι το θρακιώτικο ντέρμπι της πρεμιέρας με την ΑΕ Διδυμοτείχου θα διεξαχθεί εκεί, αφού βάσει κλειδαρίθμου η Ελπίδα θα παίζει εκτός έδρας και συγκεκριμένα στην Θαλασσιά.

Το καλό για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου είναι ότι βάσει προγράμματος τα επόμενα δυο ματς είναι εκτός έδρας οπότε εκτιμάται οτι θα έχουν ολοκληρωθεί τα έδρα και από την 4η αγωνιστική που ξαναπαίζει εντός, θα μπορεί να υποδέχεται τους αντιπάλους στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Βέβαια, όλο αυτό λίγη αξία έχει με δεδομένο ότι τα ματς θα ειναι κεκλεισμένων των θυρών.

πηγή: https://www.thrakisports.gr/

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος