ΔΙΑΦΟΡΑ

Γέμισε χαμόγελα και χαρούμενες παιδικές φωνές το προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού

To πρωί της Κυριακής το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της ομάδας γέμισε χαμόγελα και χαρούμενες παιδικές φωνές, δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια να οδηγήσουμε τον Πανθρακικό στη φυσική του θέση.
Συγκεκριμένα, τμήματα των ακαδημιών μας υποδέχθηκαν αντίστοιχα τμήματα του Ορφέα Ξυλαγανής με τα παιδιά να περνούν ένα απίστευτο πρωινό με ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό δείχνοντας πως το μέλλον της Ροδόπης είναι ευοίωνο αν επενδύσουμε σε αυτά τα παιδιά και πλάθοντας ολοκληρωμένους χαρακτήρες που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και τον αθλη

τισμό.

Νικητής; Το ποδόσφαιρο φυσικά! Γιατί σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχει ομάδα που να χάνει αλλά μόνο να κερδίζει. Εμπειρίες, φιλίες και όμορφες στιγμές…
Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για την θέληση και στους προπονητές τους για την εξαιρετική εικόνα που έδειξαν!
Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Ορφέα για την προσπάθεια που κάνει να ωθήσει τα παιδιά της περιοχής της Ξυλαγανής στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό με την ευχή να βρει μιμητές το παράδειγμα σε όλη τη Ροδόπη!

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος