ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενική Συνέλευση και Ορκωμοσία νέων Μελών τμήματος AHEPA “Ορφεύς” HJ20 της Κομοτηνής

Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του τμήματος AHEPA “Ορφεύς” HJ20 της Κομοτηνής δια ζώσης πλέον μετά από ένα και πλέον χρόνο.

Παρευρέθηκαν αρκετά μέλη της οργάνωσης και συζητήθηκαν θέματα τόσο της επικαιρότητας όσο και της προοπτικής των δράσεων, επ’ ωφελεία της οργάνωσης της AHEPA, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

Φιλανθρωπία εν όψει και των εορτών των Χριστουγέννων, έντονη παρουσία στην τοπική καθημερινότητα με συστράτευση σε δράσεις εκπαίδευσης και εξωστρέφειας. Σύσφιξη σχέσεων Ελλήνων πολιτών που αγαπούν την πατρίδα τους και συνεργάζονται για το κοινό καλό του τόπου μας.

Οι στόχοι συγκεκριμένοι και σημαντικοί. Οι άνθρωποι που προσπαθούν για την ευόδωση τους, ικανοί και επιφανείς στην κοινωνία της Ροδόπης.

Πραγματοποιήθηκε η εισδοχή δύο νέων μελών με έκδηλο τον ενθουσιασμό όλων και ενημέρωση για νέες προσθήκες στο δυναμικό της οργάνωσης τοπικά, στο άμεσο μέλλον.

Ανέστης Σαμουρκασίδης και Μιχάλης Σαββίδης τα νέα μέλη της οργάνωσης.

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με τη συζήτηση οργανωτικών λεπτομερειών, για εκδηλώσεις με διακεκριμένους ομιλητές στη διάρκεια του έτους.

Η προσπάθεια επικεντρώνεται σε ημερίδες ή επίκαιρες ομιλίες δια ζώσης, εφόσον το επιτρέψουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος