ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Παπανδρέου από Κομοτηνή : «Μαζί να φτιάξουμε μια διαφορετική και καλύτερη Ελλάδα»

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου , στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Στην αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναιών, ο πρώην πρωθυπουργός είχε συνάντηση και συζήτηση με πολίτες, για να παρουσιάσει όχι μόνο  τα εσωκομματικά ζητήματα, αλλά και ζητήματα που απασχολούν στην κοινωνία, από την αυτοδιοίκηση μέχρι την κλιματική κρίση και την παραγωγή.

Στην αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναιών, ο πρώην πρωθυπουργός είχε συνάντηση και συζήτηση με πολίτες, ξεδιπλώνοντας μια ευρεία ατζέντα θεμάτων, όχι μόνο για τα εσωκομματικά ζητήματα, αλλά και ζητήματα που απασχολούν στην κοινωνία, από την αυτοδιοίκηση μέχρι την κλιματική κρίση και την παραγωγή.

«Θέλουμε μια πράσινη ανάπτυξη συμμετοχική, που όλοι θα έχουν δικαίωμα σε αυτή την ανάπτυξη. Και όχι ανάπτυξη επιλεκτική για τους λίγους, τους ισχυρούς, του ημέτερους. Διότι αυτή είναι η αντίληψη της δεξιάς, μια αντίληψη που επιδιώκει τα χρήματα της Ε.Ε. να τα μοιράσει στους λίγους, τους μεγάλους ομίλους. Ιδιαίτερα στο θέμα της ενέργειας, ενώ θα μπορούσε να είναι ο καθένας παραγωγός ενέργειας, ώστε και να καλύπτει τις ανάγκες του αλλά να μπορεί ακόμα να έχει και κερδοφορία» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου.

Ενώ ζήτησε και την  συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου εξηγώντας για τους λόγους της υποψηφιότητάς του: «Είχα την αίσθηση πως η παράταξη χρειαζόταν μια νέα πνοή, μια νέα πορεία, να ανανεώσει τις δυνάμεις της και να ανοίξουμε δρόμους, να σπάσουμε στεγανά, να δώσουμε και στη νέα γενιά δυνατότητες. Να στηρίξουμε τους νέους που πάρα πολύ έχουν φύγει στο εξωτερικό. Να ξαναφτιάξουμε δηλαδή μια οικονομία ζωντανή για τον τόπο. Και να δώσουμε λόγο στον κόσμο, στον πολίτη που πολλές φορές αισθάνεται απομονωμένος. Εμείς, ως κόμμα, ως κίνημα θα φτιάξουμε το συμμετοχικό κίνημα, που θα επιτρέπει στον λαό να έχει φωνή. Γι’ αυτό ακριβώς και στις 5 Δεκέμβρη κάνω το κάλεσμα για μεγάλη συμμετοχή. Το να κάνουμε την 5η Δεκεμβρίου μια γιορτή δημοκρατίας σημαίνει και μια νέα πορεία για να γίνει αυτή η παράταξη ξανά πλειοψηφούσα παράταξη. Να ξανακερδίσουμε τις καρδιές του κόσμου και μαζί να φτιάξουμε μια διαφορετική και καλύτερη Ελλάδα».

 EnaNews

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος