ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιώργος Σακκάς – Θα έρθει η μέρα | Νέα κυκλοφορία απο τη Spark Records

Ο Γιώργος Σακκάς γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1988 στην Αθήνα ενώ η καταγωγή του είναι από την Καλαμάτα. Σε ηλικία των έντεκα ετών ξεκινάει τα πρώτα μαθήματα σολφέζ καθώς συμμετείχε σε σχολικές παραστάσεις και όχι μόνο !

Το μικρόβιο της μουσικής ξεκίνησε όταν άκουγε θετικά σχόλια από το σχολικό περιβάλλον.Πάντα ανήσυχο πνεύμα, καλός μαθητής στο σχολείο,Πρόεδρος του δεκαπενταμελούς ενώ κατά την διάρκεια της εφηβείας δημιουργεί την πρώτη του μπάντα με όνομα “Έξι όγδοα”. Τελειώνοντας το λύκειο εισάγεται στην σχολή εμπορικού ναυτικού, μόνο που στην πορεία όλα άλλαξαν. Το πρώτο του βήμα πραγματοποιήθηκε στην νυχτερινή Καλαμάτα τον Νοέμβριο του 2010.

Έτσι ξεκινάει και η επάγγελματικη πλέον σχέση του με το τραγούδι.Τον Δεκέμβρη του 2014 γνωρίζετε με τον Αλέξανδρο Μαυρίδη και κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι με τίτλο ” Φαντάζεσαι ”.Το 2020 κάνει το πρώτο του επίσημο δισκογραφικό ντεμπούτο με τη Δισκογραφική εταιρεία ” Spark Records” κυκλοφορώντας το νέο του τραγούδι με τίτλο “Θα έρθει η μέρα” με την υπογραφή σε μουσική και στίχους του Αλέξανδρου Μαυρίδη. Ένα ζεϊμπέκικο που σε παρασέρνει η μουσική του από το πρώτο του άκουσμα!

Μουσική:Αλέξανδρος Μαυρίδης Στίχοι:Αλέξανδρος Μαυρίδης Ενορχήστρωση-Μίξη-Mastering:Γίαννης Θάνος (John Thanos) Photographer:Μιχάλης Πατανάς Διέυθυνση παραγωγής:Aραβαντινός Βαγγέλης

Καλή σας ακρόαση!

?SUBSCRIBE

Κάνε Subscribe στο επίσημο κανάλι της Spark Records

Subscribe here: ▶https://bit.ly/2RLred8

Get involved with Spark Records:

▶Website: http://www.sparkrecords.gr

▶Facebook: https://bit.ly/2DuEXln

▶ Instagram:https://bit.ly/2SWwM4W

▶Youtube:https://bit.ly/2RLred8

▶ Contact:info@sparkrecords.gr

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος