Αστυνομικά

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν, ο 32χρονος σύζυγός της

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώνεται η εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, καθώς το βράδυ της Πέμπτης ο 32χρονος πιλότος, ερχόμενος από την Αλόννησο όπου είχε πάει για το μνημόσυνο της συζύγου του, ομολόγησε έπειτα από πολύωρη ανάκριση στους Αστυνομικούς ότι εκείνος σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν.

Οι έντονοι καβγάδες που ειχε με την σύζυγό του καθώς και ο φόβος του μην τον εγκαταλείψει και πάρει το παιδί ήταν ο λόγος που έφτασε στη δολοφονία της, είπε σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών στη μαραθώνια απολογία του ο πιλότος.

Όπως προέκυψε από το νέα δεδομένα, που προήλθαν από το κινητό του τηλέφωνο, το smart ρολόι της Καρολάιν αλλά και από το γεγονός ότι έλειπε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό της κάμερας του σπιτιού, ο  Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έγινε ο Νο1 ύποπτος για τους ανθρώπους της ΓΑΔΑ και για τον λόγο αυτό τον πήγαν στον 11ο όροφο για νέα κατάθεση.

Πλέον τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές δεν συνδέονταν με τις προηγούμενες καταθέσεις του και έτσι ο κλοιός στένεψε για τον άνθρωπο που επί περισσότερο από έναν μήνα προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τους Αστυνομικούς, την οικογένεια της συζύγου του αλλά και την κοινή γνώμη με δακρύβρεχτες δηλώσεις στις κάμερες των καναλιών.

Τελικά ομολόγησε την πράξη του με την κοινή γνώμη να μένει άφωνη μπροστά στην τελική κατάληξη του πρωτοφανούς για την Ελλάδα εγκλήματος.

Ο καθ’ ομολογία δράστης πρόκειται πλέον να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τα στοιχεία που έφεραν στη ΓΑΔΑ ως ύποπτο

Τα στοιχεία που οδήγησαν εκ νέου τον πιλότο στην ΓΑΔΑ ήταν το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας της μεζονέτας και το κινητό τηλέφωνο του καθώς από τα τρία αυτά αντικείμενα προέκυψαν θέματα που χρειάζονταν επιπλέον διευκρινίσεις.

Πρόκειται για στοιχεία που προέκυψαν τις 2-3 τελευταίες μέρες με βάση κάποιες τεχνικές αναλύσεις των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών. Από τη μνήμη του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η 20χρονη και κατέγραφε τους παλμούς της καρδιάς της προκύπτει μια ανακολουθία σχετικά με την ώρα του θανάτου της 20χρονης που είχε δηλωθεί από τον σύζυγό της.

Επίσης, στο εσωτερικό της μεζονέτας υπήρχε μία κάμερα ασφαλείας από την οποία -με βάση τα στοιχεία που υπήρχαν μέχρι πρότινος-  οι ληστές κατά την αποχώρησή τους αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης έτσι ώστε οτιδήποτε είχε καταγράψει να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί έκαναν τεχνική ανάλυση στην κάμερα και προέκυψε ότι η κάρτα μνήμης έχει πιθανότατα αφαιρεθεί σε χρόνο πριν το διάστημα της ληστείας που είχε αναφέρει στις καταθέσεις του ο πιλότος. Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με ένδειξη κάποιας λειτουργίας του κινητού τηλέφωνου του συζύγου το διάστημα κατά το οποίο ο ίδιος έχει πει ότι είναι δεμένος και αναίσθητος.

https://www.naftemporiki.gr/story/1739423/gluka-nera-omologise-ti-dolofonia-tis-karolain-o-32xronos-suzugos-tis

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος