ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γνωριμία με τον Πανθρακικό για φοιτητές και φοιτήτριες από Τυνησία, Ουκρανία και Σλοβακία

Ο Πανθρακικός γνωρίζοντας την δυναμική που έχει το Brandname άνοιξε τις πύλες του προπονητικού κέντρο και υποδέχθηκε 15 φοιτητές και φοιτήτριες από την Τυνησία, Σλοβακία και Ουκρανία.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, φορώντας όλοι μάσκες, παρακολούθησαν την προπόνηση του Πανθρακικού και περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας.

Μετά την δράση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής το 2018 σε τέσσερις γειτονιές της Κομοτηνής, η System & G Greece και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct τηρώντας τα πρωτόκολλα που επιβάλλει ο κορωνοϊός, επανήλθαν φέτος το καλοκαίρι στην Κομοτηνή με ένα ακόμη πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης, χρηματοδοτούμενο από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Εθνική Μονάδα Συντονισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

«Οι νεαροί και οι νεαρές δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τον χώρο που διαθέτει η ομάδα μας, τονίζοντας πως θα μείνει χαραγμένη η εμπειρία για μία ζωή. Λίγο πριν αποχαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές, ευχήθηκαν καλή σεζόν και μαθαίνοντας για την μεγάλη ιστορία της ομάδας έστειλαν την θετική τους ενέργεια ώστε ο Πανθρακικός να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Όπως φαίνεται πλέον θα λαμβάνουμε υποστήριξη από την Ουκρανία, την Τυνησία και την Σλοβακία με την ευχή να τους κάνουμε και εκεί χαρούμενους…» καταλήγει ανακοίνωση του Πανθρακικού.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος