ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γονείς Ελένης Τοπαλούδη: “Aγαπημένη μας κόρη, η Ελληνική Δικαιοσύνη σου έκανε ένα ακόμη “δώρο”…την ηθική σου δικαίωση. ΟΜΌΦΩΝΑ καταδίκασαν τους βασανιστές – βιαστές – δολοφόνους σου”

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη που σήμερα θα γιόρταζε την ονομαστική της εορτή, συγκινεί το πανελλήνιο, απευθυνόμενος στην πολυαγαπημένη του κόρη.

Αναλυτικά γράφει:

“Αγαπημένη μας ΕΛΈΝΗ,
σήμερα 21 Μαΐου, ημέρα της ονομαστικής σου γιορτής, κάναμε τρισάγιο για σένα, τη γιαγιά Ελένη και τον παππού Χρήστο από την Αναγέννηση Σερρών και τον παππού Πέτρο.
Με τον παπα-Νικόλα τον Κρητικό ιερέα, άνθρωπο, συμπαραστάτη.
Δίπλα μας, όπως πάντα, η άλλη γιαγιά Ελένη (η Θρακιώτισσα).
Το δώρο μας ήταν λίγα τριαντάφυλλα (άσπρα, ροζ: το αγαπημένο σου χρώμα και κόκκινα).
Όμως χθες, αγαπημένη μας κόρη, η Ελληνική Δικαιοσύνη, το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών με Πρόεδρο την κα Μιχαλοπούλου Σοφία, Εφέτες τον κ. Ντόνο Αντρέα και την κα Παπαντωνοπούλου Ευτέρπη, καθώς και τους Ενόρκους – ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΟΥΣ μας, αλλά και την Εισαγγελέα κα Καπαγιάννη Ευσταθία, σου έκαναν ένα ακόμη “δώρο”: την ηθική σου δικαίωση. ΟΜΌΦΩΝΑ καταδίκασαν τους βασανιστές – βιαστές – δολοφόνους σου όπως και Πρωτοδίκως στην ανώτερη των ποινών: ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό.
Βέβαια, ήσουν κι εσύ εκεί, ΕΛΈΝΗ ΜΑΣ, μέσα από τα λόγια και τα βλέμματα όσων αποτελούσαν την έδρα του δικαστηρίου, όπως άλλωστε ήσουν παρούσα και στο πρωτόδικο δικαστήριο μέσα από τη φωνή της Εισαγγελέως κας Αριστοτέλειας Δόγκα, των Δικαστών και Ενόρκων.
Σήμερα, ΕΛΈΝΗ ΜΑΣ, σου έχουν στείλει τόσες πολλές ευχές συνάνθρωποί μας από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Δεν μπορώ να σου πω όμως με σιγουριά αν οι ευχές αυτές είναι περισσότερες, ή αν είναι περισσότερα τα δάκρυά μας από τη συγκίνηση
γι’ αυτήν την τεράστια αγκαλιά που είναι, θα λέγαμε, μεγαλύτερη κι από τα σύνορα της χώρας μας.
Όπως μας έχουν αγκαλιάσει τόσοι συνάνθρωποί, αγαπημένη μας ΕΛΈΝΗ, έτσι κι εσύ (από εκεί ψηλά που βρίσκεσαι) να αγκαλιάζεις και να προστατεύεις τον αδερφό σου, κάθε παιδί, κάθε κορίτσι, κάθε γυναίκα, κάθε οικογένεια.
ΕΛΈΝΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΆΜΕ!
Η οικογένειά σου,
Οι χιλιάδες συνάνθρωποί σου”.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος