ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H Χριστίνα Ρουσσίδου η μόνη υποψήφια του Έβρου & της Θράκης στις προσεχείς εκλογές στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε)!

Συνάντηση είχε ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης στην Αλεξανδρούπολη, με την Χριστίνα Ρουσσίδου, την μόνη υποψήφια του Έβρου & της Θράκης στις προσεχείς εκλογές (28/03) στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε).

Η πρώην αντιπρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής ΑΜ–Θ και νυν μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ, είναι υποψήφια με το «Νέο Kύμα» του Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη στις προσεχείς εκλογές στην ΚΟΕ & παλαιό συναθλητή των παιδιών τους!!

Το ….”υγρό πυρ” αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο συζήτησης κι ο συνδετικός κρίκος της Χρ.Ρουσσίδου με τον βουλευτή, καθώς τα παιδιά τους συναντήθηκαν πριν από χρόνια στις Ελληνικές Πισίνες & έγραψαν λαμπρή ευδόκιμη διαδρομή στον υγρό στίβο, με διακρίσεις σε εσωτερικά & διεθνή πρωταθλήματα !!

Η Χρ.Ρουσσίδου είναι η μόνη υποψήφια από τον Έβρο, την Θράκη, κι όλη την Β.Ελλάδα στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση, γεγονός που από μόνο του αξίζει την απαραίτητη στήριξη, προκειμένου να εκπροσωπήσει επάξια τον αθλητικό “βορρά” στα συλλογικά όργανα του ερασιτεχνικού αθλητισμού..!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος