ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H NOΔΕ Ροδόπης ΝΔ σχολιάζει την επίσκεψη Δ. Χαρίτου στο νοσοκομείο Κομοτηνής

Στη χθεσινή του επίσκεψη ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κος Δημήτρης Χαρίτου στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί από τη Διοικήτρια κα Μάγδα Γιαμουστάρη και τους εργαζομένους, αλλά στις δηλώσεις του εντέχνως παρέλειψε να αναφερθεί στα θετικά σημεία και επέλεξε τη στείρα αντιπολίτευση.

Αναφέρθηκε στην ισχνή ενίσχυση προσωπικού, ενώ έχει προσληφθεί μεγάλος αριθμός επικουρικών γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού.

Κατηγόρησε την Κυβέρνηση και ζήτησε την ανανέωση συμβάσεων του επικουρικού προσωπικού, ενώ τρείς μέρες πριν ο Υπουργός Υγείας τις ανανέωσε μέχρι τα τέλη του 2021.

Το λυπηρό όμως είναι, ότι δε βρήκε να πει ούτε λέξη για την όλη προετοιμασία και τα μέτρα που πάρθηκαν από το Μάρτιο, με συνεχείς παρεμβάσεις που έγιναν στο Νοσοκομείο, με την αύξηση των κλινών ΜΕΘ σε τέσσερις (ενώ ετοιμάζεται και 5η), έτσι ώστε να προστατεύσει και να προστατευτεί . Αποτέλεσμα των ενεργειών ήταν το να μην μολυνθεί κανείς εργαζόμενος , να μην υπάρχει διασπορά του ιού στην κοινότητα, η εγκατάσταση μηχανήματος μοριακής ανίχνευσης του ιού , η εξοικονόμηση αποθεμάτων σε μέσα ατομικής προστασίας κ.τ.λ.

Και όλα αυτά με το συνεχές ενδιαφέρον και τις διαρκείς παρεμβάσεις τόσο της κυβέρνησης, του βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη, του Υπουργείου, της διοίκησης, της 4ης ΥΠΕ όσο και με τη συνεργασία όλων των θεσμικών φορέων της περιοχής και τις πολύτιμες δωρεές. Εξάλλου, ο συντονισμένος αγώνας της Διοικήτριας και όλων των εργαζομένων συνετέλεσαν καθοριστικά στη μέχρι στιγμής επιτυχή αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης στο Νομό μας.

Το σύστημα Υγείας αναμφισβήτητα παρουσιάζει διαχρονικές ελλείψεις και η διαρκής ενίσχυσή του, τόσο στο πρώτο κύμα της πανδημίας, όσο και στο δεύτερο κύμα που διανύουμε, αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης αλλά η προσπάθεια αυτή απαιτεί συναίνεση, ρεαλισμό και όχι επικοινωνιακή προσέγγιση.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος