ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H «Οικολογική Ομάδα Ροδόπης» Ευχαριστεί τον ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής

Στην Οικολογική Ομάδα Ροδόπης, από το 1990 μέχρι σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι της εθελοντικής δράσης μας αφορά την παροχή πρώτων βοηθειών σε τραυματισμένα άγρια ζώα, που βρίσκουμε εμείς ή μας καλούν οι φίλοι της Ομάδας και τα παραλαμβάνουμε άμεσα.

Μέχρι σήμερα, στα 31 χρόνια της προσπάθειάς μας, έχουμε περιθάλψει αμέτρητα άγρια ζώα, τα οποία προωθήσαμε στην Δράση για την Άγρια Ζωή (Θεσσαλονίκη) για την συνέχιση της περίθαλψής τους και την επανένταξή τους στο φυσικό τους περιβάλλον.

Εκτός όμως αυτών των περιπτώσεων έχουμε πολλές φορές ζητήσει την συνδρομή του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής), για πουλιά που είχαν πέσει από την φωλιά τους ή για την τοποθέτηση βάσης φωλιάς, κυρίως για πελαργούς.Την περασμένη εβδομάδα ενημερώσαμε τον ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής, για την ανάγκη τοποθέτησης μιας βάσης φωλιάς πελαργών, μέσα στην πόλη της Κομοτηνής και η ανταπόκριση ήταν, για μια ακόμη φορά, άμεση και αποτελεσματική.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕΚομοτηνής και το τεχνικό προσωπικό, γιατί πάντα μας βοηθούν και ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε αίτημά μας για βοήθεια.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος