ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ένωση Συνοριοφυλάκων Έβρου ευχαριστεί την γαλακτοβιομηχανία “ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ” για την δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ευχαριστήρια επιστολή-ανακοίνωση για την άμεση ανταπόκριση και δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών εκ μέρους της κορυφαίας γαλακτοβιομηχανίας του νομού μας “ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ”, απέστειλε η Ένωση Συνοριοφυλάκων Έβρου.

Την υπογράφουν ο Πρόεδρος Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Δερβεντλής και συνοδεύεται από φωτογραφία με την προσφορά της εταιρείας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Διοίκηση της εταιρείας του νομού μας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Ε. για την άμεση και γενναιόδωρη ανταπόκριση στο αίτημά μας, για την δωρεά σύγχρονων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ενισχύοντας έτσι την τεχνολογική υποδομή και αναβαθμίζοντας την οργάνωση και λειτουργία των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης.

Η προσφορά της Εβρίτικης Εταιρίας, οι άνθρωποι της οποίας ανταποκρίθηκαν με χαρά και ικανοποίησαν το αίτημα μας, αποτελεί ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης και αναγνώρισης του αγώνα που δίνουμε καθημερινά στην πρώτη γραμμή για την φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας.
Θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να επισημαίνονται και να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την στήριξη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Είναι η ενθάρρυνση για την προσπάθεια μας μέσω της συνεισφοράς σε εποχές οικονομικά δύσκολες. Τέτοιες πρωτοβουλίες επιβεβαιώνουν ότι το αίσθημα ευθύνης των ιδιωτών και των επιχειρήσεων παραμένει στο ακέραιο.
Με Ιδιαίτερη Τιμή
Για την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου

https://www.evros-news.gr/

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος