ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Η ηγεσία της AHEPA και της AUSA στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκαν μέλη της ΑΗΕΡΑ και τις ΑUSA από ΗΠ και Ευρώπη, σε μια κίνηση που πιστοποιεί τις άριστες ελληνοαμερικανικές σχέσεις και αναδεικνύει την πολύτιμη προσφορά της χώρας μας στις ειρηνευτικές επιχειρήσεις.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι συναντήθηκαν με προσωπικού του Αμερικάνικου Στρατού και Έλληνες αξιωματικούς των Σ.Α. που εδρεύουν και εργάζονται στις νέες εγκαταστάσεις.

Ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από τους ανώτερους αξιωματικούς για τη δραστηριότητες της βάσης αλλά και για την τεράστια γεωπολιτική αξία που έχει το λιμάνι τόσο για τη ΝΑ Ευρώπη όσο και για τη Μεσόγειο.

Παρόντες στην πολύ σημαντική επίσκεψη ήταν ο Ύπατος Πρόεδρος της ΑΗΕΡΑ Jimmy Kokkotas, ο πρώην Ύπατος Πρόεδρος Γιώργος (George) Χωριάτης, ο Γενικός Γραμματέας Association of the US ARMY στην Ελλάδα Ανδρέας Ζαπουνίδης ο Ύπατος Ταμίας Savvas Tsivikos, ο εκτελεστικός διευθυντής Basil Mossaidis, o Πρόεδρος της επιστροπής Εθνικών Θεμάτων AHEPA Zenon Christodoulou ο Ύπατος Κυβερνήτης Ευρώπης Γιάννης Μητρόπουλος o Κωνσταντίνοs Βαρσάμηs Κυβερνήτηs της Περιφέρειας Ελλάδας ΑΗΕΡΑ και ο Χρήστος Καραπιπέρης Αντικυβερνήτης, η κ. Δήμητρα Κιακού μέλος της Association of the US ARMY και πρόεδρος του γυναικείου τμήματος “MeTera” Θυγατέρων της Πηνελόπης από τη Στουτγάρδη, καθώς και αρκετοί αξιωματούχοι της ΑΗΕΡΑ από την Αλεξανδρούπολη και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ακολούθησαν τα εγκαίνια του Μουσείου προσφοράς της οργάνωσης ΑΗΕΡΑ, «ΑΗΕPA Relief Museum».

Το ιστορικό αυτό κτίριο, παραδόθηκε στους κατοίκους της πόλης το 1946, ως δωρεά από το «Greek War Relief Fund», του οποίου ιδρυτικό μέλος ήταν η ΑΗΕΡΑ, για να στεγάσει τις υγειονομικές ανάγκες πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος