ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου γευμάτισε στο Διδυμότειχο με πασχαλινά Θρακιώτικα τραγούδια

Στο κάστρο του Καλέ, στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης, παρατέθηκε χθες το επίσημο γεύμα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που επισκέφθηκε την Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή τον Έβρο.

Οι καλές καιρικές συνθήκες, το… βυζαντινό περιβάλλον του κάστρου του Διδυμοτείχου, δημιούργησαν πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα σε όλους, αλλά ιδιαίτερη σημασία έχουν οι συνδαιτημόνες της κ.Σακελλαροπούλου που παρακάθισαν σε αυτό το γεύμα με νηστίσιμο μενού. Γιατί πέρα από τους θεσμικούς εκπροσώπους, όπως ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ και δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, ο Διοικητής τη XVI Μεραρχίας Υποστράτηγος Θεόδωροσ Χατζηγεωργίου, είχαν κληθεί και άλλοι πετυχημένοι στον τομέα τους Εβρίτες. Όπως ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου που κατάγεται από το χωριό Θούριο (μεταξύ Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας) ο οποίος βρίσκεται για τις γιορτές του Πάσχα στην περιοχή μας, αλλά και ο εκ Διδυμοτείχου Ολυμπιονίκης του ακοντισμού Κώστας Γκατσιούδης.

Στην παρέα της Προέδρου της Δημοκρατίας που συνοδεύεται από τον σύζυγο της και ο γνωστός συντοπίτης μας (από την Καρωτή Διδυμοτείχου) τραγουδιστής και οργανοπαίκτης Βαγγέλης Δημούδης, ο οποίος τραγούδησε ένα πασχαλινό θρακιώτικο τραγούδι και καταχειροκροτήθηκε απ’ όλους. Συμμετείχαν επίσης η ιδιοκτήτρια του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης Αγγέλα Γιαννακίδου που παρέθεσε το γεύμα, οι επιχειρηματίες της περιοχής Χρήστος Παπαζηλάκης της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, ο Χρήστος Ζησάκης της εταιρείας αγροτικών προϊόντων και βιοαερίου αλλά και Αρτογλυκισμάτων και ο Γιάννης Παυλούδης (της Hellas Frost) από τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου και άλλοι προσκεκλημένοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΈΛΗ ΔΗΜΟΥΔΗ 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος