LIFESTYLE

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε ρόλο τηλεοπτικής Λερναίας Υδρας και ο Ιταλός David που «ροκάρει» αθώος

Δυστυχώς στην ελληνική τηλεόραση έχουμε πάρει πολύ σοβαρά τον εαυτό μας. Τόσο πολύ, που θεωρούμε πως το τηλεοπτικό κοινό αγωνιά για την μεταγραφή μας και ακόμη χειρότερα για τα σενάρια που την συνοδεύουν κάθε τέτοια περίοδο. Να σοβαρευτούμε λίγο. Ειδικά απέναντι σε ένα κοινό ταλαιπωρημένο και οικονομικά ζορισμένο ως εκεί που δεν πάει. Αλλωστε τι σημασία έχει; Καμία.

Στην περίπτωση πάντως της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κάθε κίνησή της σχολιάζεται ακόμη κι αν απλά κάνει ποδήλατο στην παραλία της Βουλιαγμένης… Ενσταντανέ από δύο συγκεκριμένα εστιατόρια όπου η καλλίπυγος Κωνσταντίνα τρώει κάθε βράδυ, γυμναστικές ασκήσεις και αγορές στην Γλυφάδα είναι δημοφιλή για τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Το ίδιο ισχύει και για τα τηλεοπτικά νέα που την αφορούν. Όπως για παράδειγμα την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ο οποίος την καλωσορίζει για μία ακόμη φορά, μετά το «Survivor» όπου συμμετείχε και το «My style rocks» που παρουσίασε. Η Κωνσταντίνα θα παρουσιάσει το «Αγρότης μόνος ψάχνει» και μία ακόμη εκπομπή. Είναι η τηλεοπτική Λερναία Υδρα, το έχω πει και στον αέρα. Ένα «κεφάλι» κόβεις, δύο φυτρώνουν. Οπου κεφάλι, βλέπε εκποπμπή… Για να το γιορτάσει μάλιστα ανέβηκε στην ζυγαριά της και μας έδειξε το βάρος της. Βοήθα, Παναγιά μου…

Ηταν απλά τυπικό να ανακοινωθεί. Ο Χρήστος Κόμπος αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να αναλάβει ένα πολύ ισχυρό πόστο στον Alpha, ο οποίος έδωσε στην δημοσιότητα μία ιδιαίτερα δυναμική ανακοίνωση. «Ο Alpha καλωσορίζει τον Χρήστο Κόμπο που αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα Διευθυντή Προγράμματος. H εμπειρία και η επιτυχημένη πορεία του στον χώρο, οι γνώσεις και το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο σε συνδυασμό με τη φρέσκια ματιά και την αγάπη του για το αντικείμενο θα συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία και υλοποίηση του νέου προγράμματος του Alpha». Είναι εξαιρετικός και αποτελεσματικός, καλός συνεργάτης και μέλος μιας νέας γενιάς στελεχών που έρχονται να δημιουργήσουν μία νέα τάξη πραγμάτων στην τηλεόραση. Σιδεροκέφαλος, να ευχηθούμε.

Βγήκαν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων των Ιταλών «Maneskin» οπότε «πολύ κακό για το τίποτα». Ο David Damiano επιβεβαίωσε πως ήρθε για να μείνει αλλά και κάτι ακόμη που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη σήμερα, εγκλωβισμένοι σε μία βλαχομπαρόκ κοινωνία: Η Ροκ ποτέ δεν πεθαίνει.

damiano

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του πέμπτου κύκλου του «Casa de Papel» το οποίο θα βγει στον αέρα στις 3 Σεπτεμβρίου και στις 2 Δεκεμβρίου. Με την συγκλονιστική Τόκυο στο κέντρο να στοχεύει…


Ξέρω ότι διαβάζετε γρήγορα το κείμενο προκειμένου να φτάσετε ως το τέλος του. Γιατί θέλετε να βρείτε το κουίζ. Και μετά να με ρωτάτε στο twitter ή να τηλεφωνείτε σε φίλους και συνεργάτες μου για να μάθετε τι γνωρίζουν. Σας απαντώ για να μην χρεώνεστε: Τίποτα.

Λοιπόν, η κουιζάρα σήμερα είναι η εξής: Ποια παρουσιάστρια η οποία εσχάτως τηλεφωνεί η ίδια προκειμένου να κλείσει νέους συνεργάτες στο πάνελ της έφαγε μία μεγαλοπρεπή χυλόπιτα από πανελίστα ανταγωνιστικού σταθμού; Χεχε. Τώρα έχετε τρελαθεί να μάθετε, το νιώθω.

https://www.protothema.gr/life-style/article/1127069/i-konstadina-spuropoulou-se-rolo-tileoptikis-lernaias-udras-kai-o-italos-david-pou-rokarei-athoos/?utm_source=feedly

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος