ΔΙΑΦΟΡΑ

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ζανέλ μιλά στην Θρακική Αγορά !

Η Ταλαντούχα ερμηνεύτρια μιλά στην Θρακική Αγορά για τις καλλιτεχνικές της διαδρομές και για τα επόμενα σχέδια της .

“Μια φορά αγαπάμε” = Ακούστε/δείτε το εδώ:

1.Πότε μπαίνει για πρώτη φορά η μουσική στη ζωή σου;

Από την πρώτη στιγμή που θυμάμαι τον εαυτό μου η μουσική ήταν στη ζωή μου. Ήξερα από μικρή τι ήθελα να κάνω. Ήταν πολύ ξεκάθαρο. Όσο μεγάλωνα ερχόμουν όλο και πιο κοντά στο όνειρό μου. Η μουσική ήταν, είναι και θα είναι παντοτινός συνοδοιπόρος.

 

2.Πες μας δύο λόγια για το νέο σου τραγούδι”Μια φορά αγαπάμε”;

Είναι ένα ερωτικό βαλς που μιλάει για την αξία της πραγματικής αγάπης. Το υπέροχο αυτό τραγούδι έχουν γράψει δύο άξιοι άνθρωποι, καταξιωμένοι στο χώρο της δισκογραφίας, ο Αντώνης και ο Δημήτρης Παπαβομβολάκης. Είμαι πάρα πολύ τυχερή για αυτό το τραγούδι αλλά και για τα δύο άλλα τραγούδια (Η Λαίδη και ο Αλήτης, Χριστούγεννα Αληθινά) που μου έχουν εμπιστευτεί. Είναι σημαντικό στους καιρούς που βιώνουμε να σε εμπιστεύονται άνθρωποι με αξίες, μπόλικο ταλέντο και ανιδιοτέλεια.

 

3.Ποια είναι τα καλλιτεχνικά σου σχέδια για το επόμενο διάστημα;

Στο σχεδιασμό μας εδώ και καιρό υπάρχει η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου άλμπουμ. Ελπίζω να το καταφέρουμε, γιατί πέρα από τη γνωστή κρίση που περνάει η δισκογραφία έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη νέα κρίση που έφερε η πανδημία στον καλλιτεχνικό χώρο συνολικά. Όσο οι καταστάσεις το επιτρέπουν, πραγματοποιούμε διάφορες μουσικές παραστάσεις με τους μουσικούς τους οποίους συνεργάζομαι, στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία. Είναι κάτι που μου είχε λείψει πάρα πολύ, αυτή η επαφή με το κοινό.

 

4.Πόσο σε επηρέασε καλλιτεχνικά η καραντίνα και όλη αυτή η κατάσταση που ζούμε ;

Κακά τα ψέματα, η κατάσταση που ζήσαμε και ζούμε ακόμα επηρεάζει όλο τον κόσμο σε σημαντικό βαθμό. Στο κομμάτι το καλλιτεχνικό πολλές φορές ένιωσα να καταβάλλομαι από την κατάσταση της πανδημίας, όμως πάντοτε η μουσική ήταν το έναυσμα να κερδίσω πάλι τις δυνάμεις μου και να δημιουργήσω. Καμία καραντίνα δεν μπορεί να μας κάνει να σωπάσουμε καλλιτεχνικά.

zanel2

 

5.Πες μας δυο λόγια για σένα, εκτός μουσικής.

Η ζωή μου κινείται σε πολύ μεγάλο βαθμό γύρω από τη μουσική. Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τη μουσική ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Εργάζομαι ως εκπαιδευτικός-μουσικός σε μουσικά σχολεία και τον τελευταίο χρόνο ως μουσικός ειδικής αγωγής σε παιδιά με ειδικές ικανότητες. Λατρεύω να σκαρώνω στιχάκια και τώρα τελευταία προσπαθώ να ντύσω τους στίχους που έχω γράψει και με μουσική. Στόχος είναι να μπορέσω κάποια στιγμή να κυκλοφορήσω και ένα τραγούδι ολόδικό μου.

 

6.Τι κάνεις όταν θέλεις να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου;

Συνήθως επιλέγω να δω μία καλή ταινία ή να μελετήσω μουσική. Αυτό με κάνει να χαλαρώνω και να ξεχνάω κάθε δυσκολία της ημέρας.

 

7.Αν ήσουν καλλιτέχνιδα μιας άλλης εποχής ποια θα ήθελες να ήσουν;

Σίγουρα θα ήθελα να ζω στην εποχή που μεσουρανούσε το ελαφρό τραγούδι. Αν με ρωτούσες ποια καλλιτέχνιδα από εκείνη την εποχή θα ήθελα να ήμουν, δεν θα μπορούσα να διαλέξω εύκολα. Είχαν μία μαγεία όλες τους. Λατρεύω την ψυχή της Τζένης Βάνου, την τεχνική της Κλειούς Δενάρδου και την φινέτσα της Γιοβάννας. Ωστόσο πιστεύω ότι κάθε τραγουδιστής έχει πάντα να δώσει κάτι δικό του, η ψυχή του κάθε καλλιτέχνη είναι μοναδική. Ακόμα και σε άλλη εποχή να ζούσα, λοιπόν, νομίζω πως θα ήθελα και πάλι απλά να είμαι εγώ.

 

8.Δώσε μια ευχή για το κοινό που θα διαβάσει τη συνέντευξή σου.

Να μη σταματάμε να ονειρευόμαστε. Δυσκολίες υπάρχουν πάντα, αλλά στο τέλος θα βγούμε νικητές.

Επιμέλεια : Νόρα Καραμιχάλη

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος