ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ Ειρήνη Χατζοπούλου στον δήμο Μαρώνειας – Σαπών

Την υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Ειρήνη Χατζοπούλου συνάντησε σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 στο γραφείο του στις Σάπες, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μία αποτίμηση της περιόδου της πανδημίας και διαπιστώθηκε πως η άψογη συνεργασία που είχαν στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος και η 4η Υγειονομική Περιφέρεια έφεραν θετικά αποτελέσματα στη διαχείριση της πανδημίας τοπικά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Υποδιοικήτρια ζήτησε και έλαβε την στήριξη του Δημάρχου για το πρόγραμμα πρόληψης κατά του Καρκίνου που θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα σε απομακρυσμένες περιοχές.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του έθεσε το ζήτημα της αναβάθμισης του Ιατρείου Μαρώνειας σε Πολυιατρείο, προκειμένου να ενισχυθεί ολόκληρη η παραλιακή ζώνη και ενόψει της θερινής περιόδου, περαιτέρω στελέχωση όλων των υγειονομικών μονάδων του Δήμου καθώς και την κτιριακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Σαπών, ζητήματα για τα οποία η κ. Χατζοπούλου τοποθετήθηκε θετικά και δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει σε κεντρικό επίπεδο.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος