ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιλχάν Αχμέτ : «101 χρόνια μετά την 14η Μαΐου 1920 τα μηνύματα της ενότητας, της ισότητας, της ισονομίας και της ισοπολιτείας για κάθε Έλληνα πολίτη που ζει στην Θράκη, παραμένουν ζωντανά, επίκαιρα και διαχρονικά»

Αν και 101 χρόνια έχουν περάσει από τις 14 Μαΐου 1920, η αρχή της ισότητας (ισοπολιτεία) μπροστά σε νόμους για όλους τους πολίτες μας που ζουν στη Θράκη, και η ισότητα μπροστά στους νόμους (ισοπολιτεία) προστατεύει τη σημασία της η πρώτη μέρα.

Εμείς, ως περιφερειακοί φορείς, συνεχίζουμε το έργο μας σε μεγάλη προσπάθεια για να φέρουμε τη Θράκη στην αξία και τη δυναμική που γεννιέται από τη γεωστρατεία και τη γεωπολιτική της και να διατηρήσει την ακεραιότητα της.

Χαρούμενη ημέρα των Θρακιωτών σε όλους!!

101 χρόνια μετά την 14η Μαΐου 1920 τα μηνύματα της ενότητας, της ισότητας, της ισονομίας και της ισοπολιτείας για κάθε Έλληνα πολίτη που ζει στην Θράκη , παραμένουν ζωντανά, επίκαιρα και διαχρονικά.

Τιμούμε τους προγόνους μας που εγειραν την πλάστιγγα σε αυτή την επιλογή και δίνουμε καθημερινά την μάχη για να αποδώσουμε στην γεωγραφική ενότητα της Θράκης την σημασία και την δυναμική που της αξίζουν.

Χρόνια πολλά Θράκη !

 

Ιλχάν Αχμέτ, Βουλευτής Ροδόπης

Θρακική Αγορά

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος