ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Κ. Χατζημιχαήλ: «Η άσκηση “Defender 2021” θα είναι ιδιαίτερα επικερδής για τον ΟΛΑ και την περιοχή»

Ιδιαίτερα επικερδής τόσο για τον Οργανισμό Λιμένος της Αλεξανδρούπολης όσο και για την περιοχή χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΟΛΑ, Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, την επικείμενη Νατοϊκή άσκηση “Defender 2021”, η προετοιμασία της οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

«Στο πλαίσιο προετοιμασίας του ΟΛΑ αλλά και των υπολοίπων εμπλεκομένων μερών αναφορικά με την επικείμενη διεξαγωγή της στρατιωτικής άσκησης του ΝΑΤΟ “Defender 2021”, πραγματοποιήσαμε μια από τις τελευταίες συσκέψεις προκειμένου να συντονίσουμε τις δράσεις ώστε να είμαστε απόλυτα ακριβείς, ασφαλείς, και ιδιαίτερα πετυχημένοι στη διαδικασία υποστήριξης των στρατιωτικών δυνάμεων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζημιχαήλ, εξηγώντας ότι αυτές θα καταπλεύσουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, θα ξεφορτώσουν μηχανήματα και containers, και θα τα στείλουν στον τόπο προορισμού της Ρουμανίας.

Ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ

Αναφορικά με το αν οι καταστροφές στο σιδηροδρομικό δίκτυο του Νομού λόγω των πρόσφατων πλημμυρικών φαινομένων πρόκειται να επηρεάσουν την άσκηση, ο πρόεδρος του ΟΛΑ ήταν ξεκάθαρος. «Η πρόσφατη κακοκαιρία δημιούργησε σοβαρές ζημιές σε δύο σημεία του σιδηροδρομικού δικτύου, τα οποία εντοπίζονται στον Πόρο και την παραλία της Άνθειας-Αρίστηνου. Αυτό μας αναγκάζει να αναπροσαρμόσουμε τη στρατηγική μετάβασης εμπορευμάτων και οχημάτων και να κάνουμε χρήση του οδικού δικτύου. Δε θα επιβαρύνουμε το κυκλοφοριακό ούτε της πόλης ούτε του Νομού Έβρου. Με απόλυτη διακριτικότητα και ασφάλεια θα μεταφερθούν στη Ρουμανία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ο ΟΛΑ αντιμετωπίζει τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις όπως οποιονδήποτε πελάτη…πρόκειται για μια ιδιαίτερα επικερδής διαδικασία για τον ΟΛΑ. Πρόκειται να συνεισφέρει τα μέγιστα στην περαιτέρω βελτίωση της κερδοφορίας του ΟΛΑ. Προσδοκούμε και επιδιώκουμε σε συνεργασία με την Ελληνική κυβέρνηση να μεγαλώσουμε τις αφίξεις αυτές» κατέληξε ο κ. Χατζημιχαήλ.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος