ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Γεροντόπουλος: “Αναρωτιέμαι αν ανήκουμε στους γραφικούς και ακροδεξιούς”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Βουλή έκανε την οριστική ρήξη με το παρελθόν και συγκεκριμένα με την εναντίωση του στη συμφωνία των Πρεσπών, καθώς μεταξύ άλλων δήλωσε πως στις διαδηλώσεις για τις Πρέσπες συμμετείχαν «ακροδεξιά και γραφικά» στοιχεία.

Συγκεκριμένα δήλωσε απαντώντας σε τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα:
«Κάνατε ένα παραλληλισμό των επεισοδίων στο Καπιτώλιο και κάποιων διαδηλώσεων που έγιναν έξω από την ελληνική βουλή με αφορμή τη ψήφιση της Συμφωνία των Πρεσπών. Για τις οποίες είπα πολλές φορές από τη Βουλή, ότι διαφωνούμε αλλά άπαξ και ψηφιστεί είμαστε υποχρεωμένοι να την εφαρμόσουμε.

Είπατε ότι η ομοιότητα αυτών που έγιναν στο Καπιτώλιο είχε να κάνει με εκείνες τις διαδηλώσεις, που πράγματι και αρκετά γραφικά στοιχεία και ενδεχομένως να είχαν σε αυτές εμφιλοχωρήσει και ορισμένα ακροδεξιά στοιχεία».

Για την παραπάνω ο δήλωση, ο πρώην βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Γεροντόπουλος, που είχε συμμετάσχει στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά ο κ. Γεροντόπουλος γράφει:

“Μετά από αγώνες δεκαετιών μέσα από τις γραμμές της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης, οι δηλώσεις του κ.Μητσοτάκη στη Βουλή, μας ώθησαν να αναρωτηθούμε μήπως ανήκουμε σε εκείνους τους γραφικούς και ακροδεξιούς που εμφιλοχώρησαν στις συγκεντρώσεις εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών.
Χαιρόμαστε όταν ο Πρωθυπουργός ανοίγει τα χαρτιά του και του υποσχόμαστε ότι τα μάτια της συνείδησής μας θα μένουν πάντα ανοιχτά”.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος