ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κάλεσμα από το Δήμο Κομοτηνής προς τους πολίτες για τα δωρεάν rapid test

Εν αναμονή της υλοποίησης του εθνικού προγράμματος εμβολιασμού για τον γενικό πληθυσμό, ο Δήμος Kομοτηνής καλεί τους πολίτες ν’ αξιοποιήσουν τα δωρεάν τεστ που διενεργούνται με ευθύνη του ΕΟΔΥ σε όλη τη χώρα, προκειμένου να συνδράμουν στην παρακολούθηση που γίνεται καθημερινά για τη διασπορά του κορωνοϊού ανά περιοχή και την εκτίμηση του λεγόμενου «δείκτη θετικότητας».

Σύμφωνα με τον Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, καθημερινά διενεργούνται περίπου 20.0000 τεστ για COVID19 από το δημόσιο σύστημα υγείας σε άτομα που κατά κανόνα έχουν ιστορικό, το οποίο αυξάνει την πιθανότητα να έχουν εκτεθεί στον ιό.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, συμπληρώνουν μια «φόρμα αίτησης δωρεάν ελέγχου για #COVID19» στην ιστοσελίδα testing.gov.gr, όπου δίνονται και απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα.
Για τους δημότες Κομοτηνής οι έλεγχοι γίνονται σε:
▪ 211 ΕΜΑ, ΣΤΡΔΟ «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» 69100, ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΟΧΥΡΟ ΝΥΜΦΑΙΑΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ
▪ 29 Μ/Π ΤΑΞΠΖ , ΣΤΡΔΟ «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ» 69100, ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ 162, ΚΟΜΟΤΗΝΗ.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωαννης Γκαρανης, τονίζει ότι «η συμμετοχή των πολιτών στους τυχαίους προληπτικούς ελέγχους είναι καθοριστικής σημασίας, προκειμένου να διαμορφωθεί μια καλή κατά το δυνατόν εικόνα για τη μετάδοση του κορωνοϊού σε όλη τη χώρα μέσα από την ανίχνευση της ασυμπτωματικής διασποράς. Όλοι οφείλουμε να επιδείξουμε αίσθημα ευθύνης».

Ταυτόχρονα, εύχεται Καλή Χρονιά σε όλους τους δημότες με την παρότρυνση να συνεχίσουν να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να φορούν μάσκα.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος