ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Το φως της επόμενης ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής στις περιοχές του Δήμου Αλεξανδρούπολης που επλήγησαν από τα χθεσινά πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε την καταγραφή ζημιών στις οικίες των περιοχών που επλήγησαν από τις χθεσινές πλημμύρες.

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οικοσκευές των οποίων έχουν υποστεί ζημιά, μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2551088145, 2551088146, 2551088149 ή στη γραμμή δημότη 2551022222 επιλογή «4» για καταγραφή ζημιών σε νοικοκυριά και επιλογή «5» για να αναφέρουν ζημιές που έχει υποστεί το οδικό δίκτυο και η αγροτική οδοποιία.

Επίσης, μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην ενότητα «Καταγραφή ζημιών σε οικίες» (ΕΔΩ) και να βρίσκουν την απαραίτητη πληροφόρηση, τη σχετική αίτηση και τις υπεύθυνες δηλώσεις και να καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη διεύθυνση email: info@alexpolis.gr

Σε κάθε περίπτωση πλημμυρισμένης οικίας, ο ιδιοκτήτης πριν να προχωρήσει στην αποκατάσταση, πρέπει να αποτυπώσει με κάθε πρόσφορο μέσο το μέγεθος της καταστροφής (φωτογραφίες, βίντεο, ύψος νερού εντός του κτιρίου, κατεστραμμένα δομικά στοιχεία και υλικά), καθώς και να διατηρήσει κατά το δυνατόν τα κατεστραμμένα υλικά και αγαθά, ώστε να είναι διαθέσιμα στην αρμόδια επιτροπή που θα έρθει να ελέγξει την οικία του.

Ήδη κλιμάκια του Δήμου Αλεξανδρούπολης βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές για αυτοψία, καταγραφή ζημιών σε οικίες και αποκατάσταση ζημιών.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος