Αστυνομικά

Καβάλα: Έστησε δυο εργαστήρια για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης

Το αεροβόλο πιστόλι που βρήκαν στην κατοχή του μαζί με 90 φυσίγγια οι αστυνομικοί του τμήματος Παγγαίου όταν του έκαναν έλεγχο σε έναν οικισμό της Καβάλας, έγινε αιτία να αποκαλυφθούν οι παράνομες δραστηριότητες ενός Έλληνα που είχε στήσει όχι ένα, αλλά δυο εργαστήρια για την παραγωγή κάνναβης!

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν δυο πλήρη συστήματα για την υδροπονική καλλιέργεια που αποτελούνταν από ειδικούς λαμπτήρες, ανεμιστήρες και συστήματα εξαερισμού, στα οποία ο δράστης καλλιεργούσε εννέα δενδρύλλια κάνναβης. Στον χώρο κατασχέθηκαν, ακόμη, δυο δοχεία και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 179 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό. Ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για του νόμου περί ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Είχε 666 γραμμάρια κάνναβης και 2.600 ευρώ

Έρευνες στην κατοικία ενός Έλληνα και σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίσμα που διαχειριζόταν σε περιοχή του Αγρινίου έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών και ανακάλυψαν συσκευασίες με 666,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν και 2.600 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος