Αστυνομικά

Καβάλα: Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση για τον 42χρονο επιχειρηματία – «Χτυπήθηκε πισώπλατα!»

«Είναι βίαιος θάνατος. Προήλθε αιμορραγικό σοκ λόγω τραυματισμού στη μεσοπλατιαία χώρα», δήλωσε στο protothema.gr ο ιατροδικαστής

Ανατριχιαστικά είναι τα έως τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε την πρώτη εξέταση της σορού που φέρεται σύμφωνα με εκτιμησεις να ανήκει στον 42χρονο επιχειρηματία, Γιωργο Γρηγοριάδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή μεταξύ Αμφίπολης και Νιγρίτας, νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης.

«Είναι βίαιος θάνατος. Προήλθε αιμορραγικό σοκ λόγω τραυματισμού στη μεσοπλατιαία χώρα», δήλωσε στο protothema.gr ο ιατροδικαστής. Σύμφωνα με πληροφοριες το θυμα χτυπήθηκε πισώπλατα, ενώ έως τώρα φαίνεται πως πρόκειται για καθαρή ανθρωποκτονία. Οι ίδιες πηγες από την περιοχή αναφέρουν πως η δολοφονία έγινε με αμβλύ αντικείμενο.

Το χρονικο της εξαφάνισης

Τα ίχνη του επιχειρηματία χάθηκαν από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου. Λίγα χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε σήμερα βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, το οποίο οι αστυνομικές αρχές και ο ιατροδικαστής εξετάζουν αν πρόκειται για τον 43χρονο.

Ο 43χρονος είναι πατερας ενός ανηλίκου παιδιού που διαμένει στη Σερβία με τη μητέρα του. Τη δήλωση της εξαφάνισης του στην Καβάλα έκανε η μητέρα του, η οποία τις τελευταίες ημέρες είχε χάσει τα ίχνη του.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος