ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Τα εκλογικά κέντρα της 8ης Μαϊου στην Ροδόπη

Τις ονομασίες Κίνημα Αλλαγής και ΠΑΣΟΚ–Κίνημα Αλλαγής, με τα ανάλογα σήματα, το ρόδο και τον πράσινο ήλιο, να τις συνοδεύουν, καλούνται να επιλέξουν για το όνομα του κόμματος όσοι πάρουν μέρος στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ που πραγματοποιούνται αύριο, Κυριακή 8 Μαΐου.

Παράλληλα όσοι προσέλθουν στις κάλπες θα κληθούν να ψηφίσουν και για την ανάδειξη των συνέδρων και μελών των Νομαρχιακών και Δημοτικών Επιτροπών, με φόντο το συνέδριο της 20ης Μαΐου, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Τάε Κβο Ντο στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ. ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗ ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ 1ο ΕΚΛ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΛΥΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΦΙΛΛΥΡΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ. ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 3ο ΕΚΛ ΤΜΗΜΑ  ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΤΙΡΙΟ Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ. ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 4ο ΕΚΛ ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΤΙΡΙΟ Π.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ. ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗ ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ 5ο ΕΚΛ ΤΜΗΜΑ ΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΙΑΣΜΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ. ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ 2ο ΕΚΛ ΡΜΗΜΑ ΣΑΠΠΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΠΠΩΝ

Μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε κάλεσμα «για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης»

«Την Κυριακή 8 Μαΐου σας καλώ να κάνουμε ένα βήμα ακόμη για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης. Σας καλώ να οικοδομήσουμε μαζί ένα κόμμα ανοικτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό.

Επιλέγουμε το όνομά μας, ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας. Εκλέγουμε τους εκπροσώπους μας σε κάθε τοπική κοινωνία. Όλες οι γενιές μαζί, ενώνουμε τις αγωνίες μας και τις ελπίδες μας για ένα μέλλον με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες», επισημαίνει στη συνέχεια. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και αυτό που κάποιοι θεωρούσαν πριν από λίγους μήνες ένα άπιαστο όνειρο, να γίνει σύντομα πραγματικότητα» ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Ανδρουλάκης.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος