ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής: «Οι δηλώσεις καφενείου της κ. Μπακογιάννη τίθενται στην κρίση του κόσμου»

Τις δηλώσεις της Πρόεδρου της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, για την αποχώρηση του Δημάρχου Κομοτηνής από την σύσκεψη στην Περιφέρεια, σχολίασε με ανάρτηση στο fβ η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, Κλεοπάτρα Στογιαννίδου.

Η κ. Στογιαννίδου δηλώνει ότι την «άφησαν… άφωνη», τα λόγια της κ. Μπακογιάννη «περί ζήλιας και κατεβασμένων μούτρων» του κ. Γκαράνη, ενώ υποστηρίζει ότι η επιλογή της Προέδρου της Διακομματικής να μην επισκεφτεί τον Δήμο Κομοτηνής εκθέτει την ίδια. Επιπλέον η κ. Στογιαννίδου σχολίασε και την ανακοίνωση της «Σύμπραξης Προοπτικής» του κ. Αντώνη Γραβάνη, κατά του δημάρχου Κομοτηνής.

Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Στογιαννίδου:

«Η πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής κ. Ντόρα Μπακογιάννη είναι απολύτως εκτεθειμένη από την επιλογή της να μην επισκεφθεί τον μεγαλύτερο Δήμο της Ροδόπης, ενώ την ίδια στιγμή προγραμμάτισε συναντήσεις με άλλους Δημάρχους και λοιπούς φορείς της περιοχής.

Οι δηλώσεις της δε περί ζήλιας(!) και κατεβασμένων μούτρων(!), εκφράσεις καφενείου, που προσωπικά με άφησαν άφωνη.. τίθενται στην κρίση του κόσμου, αν και νομίζω ότι είναι κοινή η παραδοχή ότι την εκθέτουν ακόμη περισσότερο.

Λυπάμαι ιδιαίτερα για όλη αυτή τη στάση της, που δείχνει ότι μάλλον δεν έχουμε και πολλά να περιμένουμε από την Διακομματική Επιτροπή στην οποία προεδρεύει. Ο Δήμαρχος Κομοτηνής δικαίως αντέδρασε σε αυτή την πρωτοφανή υποτίμηση του θεσμού και φορέα που εκπροσωπεί και αποχώρησε από τη σύσκεψη.

Η στάση του αυτή όχι μόνο δεν απαξιώνει το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως μας είπε σήμερα ο κ. Γραβάνης, αλλά αντίθετα καταδεικνύει ότι ως Δήμαρχος επιλέγει να αντιδρά και όχι να σιωπά, όταν κάποιοι με μικροκομματικά κριτήρια επιχειρούν να παρακάμψουν τον Δήμο Κομοτηνής και να ανατρέψουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θέλουμε και οφείλει να διαδραματίζει.

Ο κ. Γραβάνης, με βάση τις σημερινές δηλώσεις του, αν ήταν σήμερα Δήμαρχος Κομοτηνής, προφανώς “προασπιζόμενος τα συμφέροντα του Δήμου” δεν θα αντιδρούσε και προφανώς θα ένιωθε ιδιαίτερα περήφανος για όλη αυτή την απαξίωση!

Στην κρίση σας η στάση και οι αντιδράσεις όλων!».

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος