ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στη Ροδόπη

Στις πληγείσες περιοχές της Ροδόπης πρόκειται να βρεθεί την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, έπειτα από την άμεση αποδοχή αντίστοιχου αιτήματος του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Νικόλαουαπό το Υπουργείο ΥΜΕ.

Εξάλλου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης συνεχίζοντας σήμερα τις αυτοψίες με την συμμετοχήεμπλεκόμενων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας, επισκέφθηκαν από κοινού με το Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, όλα τα σημεία των αναχωμάτων του ποταμού Λίσσου στα ανατολικά όρια του Δήμου Κομοτηνής, όπου ξεκίνησαν ήδη και συνεχίζονται εργασίες αποκατάστασης, μετά τις πρόσφατες πλημμύρες.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της συστηματικής συνεργασίας με τους πληγέντες Δήμους Κομοτηνής, Μαρωνείας-Σαπών και Αρριανών, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με σχετικό του έγγραφο, ζητά την πλήρη αποτύπωση των ζημιών από τις βροχοπτώσεις της 12ης Ιανουαρίου, σε οδικές υποδομές στο τοπικό και επαρχιακό δίκτυο, σε αναχώματα ποταμών και ρεμάτων που βρίσκονται εντός της επικράτειας τους.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος