ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομοτηνή: Φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ θετική στον κορωνοϊό

Θύμα του  κορωνοϊού υπήρξε φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ, όπως επιβεβαίωσε στον «ΠτΘ» η κοσμήτορας της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ, κ. Ελένη Δούδα.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, η κ. Δούδα μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για επιβεβαιωμένο κρούσμα  και αφορά σε φοιτήτρια, η οποία δεν κατοικεί στην Κομοτηνή αλλά προερχόμενη από την Βόρειο Ελλάδα, πηγαινοέρχεται στην πόλη για να παρακολουθήσει τα μαθήματά της.

Η φοιτήτρια ήρθε σε επαφή με δύο τμήματα της σχολής στα οποία έκανε μάθημα και εκ των υστέρων όταν επέστρεψε στη πόλη της διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Τη Δευτέρα 19-10 το πρωί ενημέρωσε το ΤΕΦΑΑ για τα αποτελέσματα του τεστ Covid-19.

Αυτά τα δύο τμήματα έχουν ήδη αναστείλει τη δια ζώσης λειτουργία τους, με τα μαθήματα να συνεχίζονται εξ αποστάσεως. Επιπλέον έχουν πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις στους χώρους που κινήθηκε το κρούσμα. Όσοι ήρθαν σε επαφή με τη φοιτήτρια έχουν υποβληθεί σε τεστ ιχνηλάτησης και αναμένονται τα αποτελέσματα, πληροφόρησε η κοσμήτορας της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

https://www.paratiritis-news.gr/

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος