Αστυνομικά

Κομοτηνή: Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή στο κέντρο της πόλης

Όχημα το οποίο φέρεται να οδηγούσε διακινητής εξετράπη της πορείας του και κατέληξε πάνω στο πεζοδρόμιο, σχεδόν μπροστά στην είσοδο της Λέσχης Κομοτηναίων, χθες το βράδυ (9/12).

Τυχεροί στάθηκαν πολίτες που κινούνταν πεζοί αλλά και διερχόμενοι οδηγοί στην διασταύρωση των οδών Σοφούλη και Δημοκρίτου στην Κομοτηνή, όπου και μετά από καταδίωξη από αστυνομικά οχήματα, ο οδηγός ενός Scoda ΙΧ με βουλγαρικές πινακίδες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε κολονάκια στην εν λόγω διασταύρωση, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί μπροστά ακριβώς στο κτίριο της Λέσχης Κομοτηναίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το όχημα με βουλγαρικές πινακίδες, οδηγούσε ένας διακινητής με συνοδηγό του μια γυναίκα, ενώ άλλα 4 άτομα (2 στο πίσω κάθισμα και 2 κρυμμένα στο πορτ μπαγκάζ) μεταφέρονταν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να αποφύγει τους αστυνομικούς έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε πάνω στο πεζοδρόμιο, χωρίς ευτυχώς να έχουμε τραυματισμούς ή και θύματα..

Οδηγός και παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής

Θ.Α.-foto : Xronos.gr

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος