ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομοτηνή: Κρούσμα κορωνοϊού στο 3ο Γυμνάσιο

“Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες Σύμφωνα με τη «Γνώμη για αναστολή λειτουργίας τμήματος/τμημάτων/σχολικής μονάδας λόγω κρούσματος COVID 19» της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, και την απόφαση της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Ροδόπης, αρ.πρωτ. φ.25.3/4452/21-10-2020 με θέμα «Αναστολή λειτουργίας του τμήματος Α3 του Γυμνασίου Κομοτηνής από 22/10/2020 έως 30/10/2020 λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19» αναστέλλεται η λειτουργία του τμήματος Α3 από 22 Οκτωβρίου 2020 έως 30 Οκτωβρίου 2020, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID 19, σχετιζόμενο με το τμήμα.
Τα μαθήματα του τμήματος από μεθαύριο θα γίνονται μέσω τηλεκπαίδευσης.Τα μαθήματα στα υπόλοιπα τμήματα ( λόγω καραντίνας των εκπαιδευτικών του τμήματος) θα γίνονται με τροποποιημένο πρόγραμμα . Παρακαλούμε θερμά να μην επιβαρύνετε το τηλεφωνικό κέντρο του σχολείου ή τους εκπαιδευτικούς με «αδιάκριτα» τηλεφωνήματα ως προς την ταυτότητα του κρούσματος, την οποία το σχολείο, τουλάχιστον, θα διαφυλάξει.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι το σχολείο σε συνεργασία με τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης, Δ/νση Υγείας και Δήμο Κομοτηνής έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών του σχολείου.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ”

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος