ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κομοτηνή: Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη η “Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας” πραγματοποιεί τη δράση για παιδιά 7+ με τίτλο “Θέλεις να γίνουμε φίλοι;”

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής και η ΚΟΙΝΣΕΠ Κομοτηνή εν Δράσει συμμετέχουν στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος 2023.

Οι δράσεις συνδέονται με έργα των δύο συγγραφέων Άλκης Ζέη και Ζωρζ Σαρή και οδηγούν σε δημιουργικές και παιγνιώδεις δραστηριότητες βασισμένες σε θέματα όπως η ιστορία, τα συνθήματα, τα ταξίδια, οι καλοκαιρινές μας συναντήσεις, κ.ά. που θα υλοποιηθούν στη βιβλιοθήκη ή τον περιβάλλοντα χώρο της.

Για τη Δευτέρα   24 Ιουλίου, στις 10.30- 12.00 πραγματοποιείται η δράση:  “Θέλεις να γίνουμε φίλοι”;

Πόσο καλά ξέρουμε τους φίλους μας και τι σημαίνουν για μας; Παίζουμε Μπίνγκο στη βιβλιοθήκη και καλούμε τους μικρούς αναγνώστες να παίξουν, να διασκεδάσουν, να ακούσουν ιστορίες για δυνατές φιλίες και να κάνουν καινούργιες φίλους.

Για παιδιά ηλικίας 7+. Ετών. Εμψύχωση: Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ. Ροδόπης, «ΟΡΦΕΑΣ».

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023 διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στην αγαστή συνεργασία της ΕΒΕ και του ΕΚΠΑ, και συγκεκριμένα του Εργαστηρίου Παιδαγωγικών Εφαρμογών και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και του Διευθυντή του Καθηγητή Κωνσταντίνου Δ. Μαλαφάντη.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος