ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Koπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Κομοτηνή, ξεκίνησε η θητεία της νέας Διοίκησης στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη. Την πίτα  ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, ενώ την  έκοψαν από κοινού ο Περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Μανώλης Ταπατζάς.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τοψίδης στάθηκε στις άμεσες προτεραιότητες του που  θα είναι τα έργα υποδομής, ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός, ενώ σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του κ. Ταπατζά, ο οποίος από την πλευρά του πρόσθεσε τις προσπάθειες που θα πρέπει να ενταθούν για την ενίσχυση του εισοδήματος των Αγροτών και των Κτηνοτρόφων, αλλά και την εντατικοποίηση της προσπάθειας της τουριστικής προβολής της Ροδόπης.

  

  

Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών οι Βουλευτές Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ και Οζγκιούρ Φερχάτ, οι Δήμαρχοι Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης και Ιάσμου κ. Τζανέρ Ιμάμ, ο τοποτηρητής Μουφτής Κομοτηνής κ. Τζιχάτ Χαλήλ, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ. Δημήτρης Λουρίκας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Νίκος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Αντώνης Γραβάνης, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας κ. Παναγιώτης Χαλβατζής, στελέχη των διευθύνσεων της Περιφέρειας, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχη και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Ευκαρπίδης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Ριτβάν Χατζή Μεμέτ, ο εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Ριτβάν Μολλά Ισά, και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης.

Αίσθηση προκάλεσε η παντελής απουσία όλων  των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, χωρίς ούτε έναν εκπρόσωπο.

Το φλουρί πέτυχε ο υποδιοικητής της ΠΥ στην Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, Νίκος Κατσιγιαννάκης, με βαθμό επιπυραγού.

Το κομμάτι για τα ΜΜΕ πήρε η Δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κομοτηνής και εορτάζουσα Βασιλική Μαχαίρα.

ΕΡΤ Κομοτηνής/ΒΜ

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος