ΔΙΑΦΟΡΑ

Κυριάκος Μαυρίδης : O γοητευτικός ανερχόμενος τραγουδιστής «Τώρα πονάει»

ΟΚυριάκος Μαυρίδηςγεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρός, του άρεσε η μουσική. Στα εφηβικά του χρόνια, ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και έφτασε σε επαγγελματικό επίπεδο, αγωνιζόμενος σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας. ΈχειΠοντιακή καταγωγήκαι ζει στονΑσπρόπυργο.Στα 18 του ξεκίνησε να παίζει κιθάρα και παρόλο που ηταν αυτοδίδακτος, άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια.

Είναι απόφοιτος τηςΣχολής Εμποροπλοιάρχων, ως μηχανικός. Ανήκει στο ζώδιο τουΣκορπιού(12/11/1995) έχοντας όλα τα θετικά στοιχεία του ζωδίου του, δηλαδή είναι πιστός, παθιασμένος και δυναμικός…

Αυτό που πρέπει να το τονίσουμε είναι η αγάπη του και ο θαυμασμός του στο πρόσωπο του Παντελή Παντελίδη. Αν παρατηρήσει κάποιος το βιογραφικό του Κυριάκου, θα δεί ότι γεννήθηκε Νοέμβριο, παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο και φοίτησε στη σχολή Εμποροπλοιάρχων. Κοινά στοιχεία που είχε στη ζωή του και ο Παντελής.

Έχει ήδη κυκλοφορήσει 5 digital singles,στα οποία υπογράφει ίδιος τόσο την μουσική όσο και τον στίχο. Τα δύο πρώτα κυκλοφόρησαν το1999από την Free Records, την δισκογραφική εταιρεία με παραγωγό τον Παύλο Χριστοδούλου, η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες, με τον τίτλο “Δηλώνω ερωτευμένος” (5/2019) και “Ράγισε απόψε η καρδιά” (7/2019) και μετά την σημαντική μεταγραφή για την καρριέρα του στην δισκογραφική εταιρεία Spicy, κυκλοφόρησε τo 3o και 4ο τραγούδι του με τον τίτλο “Την αγαπάω” (2/2020), «Χάνομαι στην αγκαλία σου»(8/2020) και πριν λίγες μέρες, συνεπής με το κοινό του, κυκλοφόρησε το τελευταίο του digital single με τίτλο «Τώρα πονάει» (2/2021)

Την ενορχήστρωση, σε όλα τα τραγούδια έχει αναλάβει οΓιώργος Γιαλετζής(3rd Floor Studio – Θεσσαλονίκη)και τις φωνές οΤάκης Αργυρίου(Studio 111 – Μοσχάτο)

Δείτε το τελευταίο του digital single :

 

LABON Boutique

Θρακική Αγορά

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος