ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάχη Ανδρουλάκη – Παπανδρέου στο δεύτερο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου θα αναμετρηθούν στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, στο 90,26%% της ενσωμάτωσης και καταμετρημένες 241.859 ψήφους, πρώτος εμφανίζεται ο Ανδρουλάκης με 37,06%, δεύτερος ο Παπανδρέου με 27,78%, τρίτος ο Λοβέρδος με 25,95%, ακολουθούν Χρηστίδης με 3,25%, Καστανίδης με 2,99% και Γερουλάνος με 2,97%.

Πέρα του τελικού αποτελέσματος, επικρατεί κλίμα ικανοποίησης στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ, καθώς το ενδιαφέρον των πολιτών για τη διαδικασία και η προσέλευση στις κάλπες ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τις κάλπες να μένουν ανοιχτές μέχρι να ψηφίσουν όλοι όσοι βρισκόταν στις ουρές. Στους 270.000 υπολογίζονται οι πολίτες που ψήφισαν στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

Δηλώσεις των υποψηφίων με το 90% καταμετρημένο

Ο Ν. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες, τους συνυποψηφίους του που έδωσαν αγώνα με αξιοπρέπεια και ενότητα που έχει την παρακαταθήκη της αείμνηστης Φώτης Γεννήματα και τόνισε ότι «Η παράταξη επιστρέφει. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει».

«Σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής», το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά το αποτέλεσμα της κάλπης που τον έφερε στη δεύτερη θέση μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Καλώντας του ψηφοφόρους να προσέλθουν στον δεύτερο γύρο δήλωσε τα εξής από το ίδρυμα Παπανδρέου: «Αποφασίζουμε για το μέλλον και την πορεία της παράταξης».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στη γιορτή της Δημοκρατίας. Το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον. Συνεχίζω δυνατά με σεμνότητα και ενότητα», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος