ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ματαιώνεται λόγω της πανδημίας ο φετινός ορεινός αγώνας Οχυρού Νυμφαίας

Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Rodopi Runners, μετά τις νέες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων σε συνθήκες COVID-19, ανακοίνωσε ότι ο 10ος ορεινός αγώνας Tuvunu Trail Run Οχυρού Νυμφαίας, που διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Νοέμβριο, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος.

Η παραπάνω απόφαση που ελήφθη «σε ανοιχτή γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου, ήταν ομόφωνη αλλά και αναγκαία, έχοντας ως κύριο γνώμονα την ασφάλεια όλων όσων εμπλέκονται στον συγκεκριμένο αγώνα», σύμφωνα με ενημέρωση του συλλόγου.

Στην ενημέρωση προστίθενται και τα εξής: «Σεβόμαστε απόλυτα την προσπάθεια που καταβάλουν οι αρμόδιες αρχές της χώρας μας για τον περιορισμό της πανδημίας, η οποία ελπίζουμε να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται και να βρεθούμε ξανά τον Νοέμβριο του 2021 στα μονοπάτια της Νυμφαίας, για να γιορτάσουμε όπως αρμόζει στον 10ο επετειακό αγώνα. Τα μονοπάτια θα καθαριστούν κανονικά, θα σηματοδοτηθούν και θα είναι διαθέσιμα για όλους. Μένουμε ασφαλείς. Μένουμε υγιείς».

πηγή: https://www.thrakisports.gr/

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος