ΔΙΕΘΝΗ

Μάθιου Πέρι: Η επίσημη αιτία θανάτου του ηθοποιού

Άλλοι παράγοντες, σύμφωνα πάντα με την έκθεση- στάθηκαν οι επιπτώσεις της βουπρενορφίνης, η στεφανιαία νόσος και τέλος ο πνιγμός.

 

Η αυτοψία ανέφερε ότι ο Μάθιου Πέρι ήταν «καθαρός». Σύμφωνα με πληροφορίες για 19 μήνες – ήταν σε θεραπεία με έγχυση κεταμίνης λόγω άγχους και κατάθλιψης, με την τελευταία του θεραπεία να λαμβάνει χώρα μόλις 1,5 εβδομάδα πριν το θάνατό του. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι ο θάνατός του δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία έγχυσης, καθώς ο χρόνος ζωής της κεταμίνης είναι 3 έως 4 ώρες ή λιγότερο.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες έκλεισε την έρευνα ενημερώνοντας πως δεν θα εξετάσουν περαιτέρω τον θάνατο του ηθοποιού, ενώ ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε, επίσης, στην ιστοσελίδα ότι η υπόθεση θεωρείται λήξασα.

Στη βιογραφία του με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir» υπάρχουν αναφορές στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και στις εξαρτήσεις που «τον ταλαιπωρούσαν σε ολόκληρη τη ζωή του».

Σε ένα απόσπασμα του βιβλίου του σημειώνει: «Έπαιρνα 55 Vicodin ημερησίως και έπινα σχεδόν μισό μπουκάλι βότκα απλώς για να βγάλω τη μέρα. Έδωσα περίπου εννιά εκατομμύρια δολάρια για να απεξαρτηθώ».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος