ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με 10 ομάδες βόλεϊ η Θράκη στο μητρώο της ΓΓΑ! Δεν απουσιάζει καμία των εθνικών πρωταθλημάτων

Δέκα σωματεία από την Θράκη φέρονται να έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που δόθηκε στην δημοσιότητα πριν μερικές μέρες.

Η λίστα περιλαμβάνει 242 συνολικά εγγεγραμμένα σωματεία στην ΕΟΠΕ. Από τα 10 σωματεία της Θράκης που εντοπίσαμε, επτά είναι από τον Έβρο, δυο από την Ροδόπη και μόλις ένα από την Ξάνθη. Ολες οι ομάδες που μετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα έχουν δηλωθει (Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΕ Κομοτηνής, Άθλος Ορεστιάδας, Ερμογένης Ξάνθης, Εβρος Σουφλίου, Νίκη Αλεξανδρούπολης, Φοίνικας Αλεξανδρούπολης) ενώ από τις ομάδες που μετέχουν στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΘΡ μοναδική απουσία από την Θράκη είναι αυτή της Θύελλας Φερών.

Επίσης δεν εντοπίζεται ο σύλλογος ΠΑΣ Θράκες της Ξάνθης, ο Σπάρτακος Διδυμοτείχου που έχει αναπτυξιακές ομάδες χωρίς να μετέχουν στα πρωταθλήματα και ο ΑΟ Νέας Βύσσας που πλέον έχει αναστείλει την λειτουργία του. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λεύτέρης Αυγενάκης τόνισε πως μόνο όσα σωματεία συμπεριλαμβάνονται στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα έχουν δικαίωμα ψήφου για μελλοντική ανάδειξη διοικήσεων της ΕΟΠΕ.

Πάντως έχει διευκρινιστεί ότι ο κατάλογος παραμένει ανοιχτός για να εγγραφούν και νέες ομάδες που δεν το έχουν πράξει ως τώρα. Αναλυτικά, οι ομάδες από την Θράκη που εντόπισε η έρευνα του ThrakiSportS ότι εντάχθηκαν στο Μητρώο της ΓΓΑ μαζί με τον αύξοντα αριθμό που έχει κάθε μία, είναι οι εξής (δεκτές τυχόν προσθήκες στον παρακάτω κατάλογο με ομάδες που ενδεχομένως δεν προσέξαμε εμείς στην πρώτη ανάγνωση των εγγράφων):

24. Εθνικός Αλεξανδρούπολης
62. Φοίνικας Αλεξανδρουπολης
75. Ακαδημία Κομοτηνής
80. Ερμογένης Ξάνθης
125. ΑΟ Ορεστιάδας
128. Άθλος Ορεστιάδας
156. Νίκη Αλεξανδρούπολης
161. Έβρος Σουφλίου
189. ΑΕ Κομοτηνής
226. Αμαζόνες Μαϊστρου

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 234 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΚΑΙ ΕΝΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΓΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος