ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με φόρα από την Κομοτηνή χρυσή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σερβίας η Μαρία Πρεβολαράκη

Η Μαρία Πρεβολαράκη ήταν ανίκητη και ανέβηκε το βράδυ της Τρίτης στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Πάλης που διεξάγεται στη Σερβία.

Η μεγάλη κυρία της ελληνικής πάλης, η οποία πραγματοποίησε εργομετρικά και μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της στην αίθουσα πάλης του Δημοκριτείου στην Κομοτηνή, αγωνίστηκε στον τελικό των 53 κιλών και επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και με το επιβλητικό 5-1 επί της Πολωνέζας Ζάσινα.

Η Μαρία Πρεβολαράκη μπήκε από την αρχή με μεγάλη διάθεση και στόχο να επιβληθεί κατά κόρον της Ζάσινα. Η άριστη ψυχολογία και τακτική της, της έδωσαν πλεονέκτημα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της.

Το τελικό 5-1 της έφερε το χρυσό μετάλλιο, αλλά μία παρατήρηση που δέχθηκε από τους διαιτητές της στέρησε το δικαίωμα να πετύχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ. Να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, χωρίς να έχει χάσει σημείο στη διοργάνωση.

Η Πρεβολαράκη έστειλε παγκοσμίως το μήνυμα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κι αν όλα πάνε καλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τοκυο το ερχόμενο καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει.

Εχει ήδη εξασφαλισει την συμμετοχή της εκεί και θα συνεχίσει την προετοιμασία της με στόχο τη μεγάλη διάκριση, έχοντας συχνά ως παρτενέρ στις προπονήσεις της την Θρακιώτισσα Νικολέτα Μπάρμπα, που ήδη μετρά πολλές διακρίσεις σε ηλικιακά διεθνή πρωταθλήματα και αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεγάλο όνομα του αθλήματος…

thrakisports.gr/

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος