ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη προσφορά από Σύνδεσμο Γερμανοελληνικής Φιλίας μέσω Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Ο Σύνδεσμος Γερμανοελληνικής Φιλίας FILIAVELBERT συγκέντρωσε από ιδιωτικές προσφορές και τις Γερμανικές Εταιρείες AMDDienstleistungGmbH και SANITAETSHAUSBOEGE υγειονομικά υλικά και υλικά αποκατάστασης, συνολικής αξίας που ξεπερνά τα 20.000 ευρώ και μετά από διαμεσολάβηση του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη, τα προσέφερε στα κατάλληλα ιδρύματα και τις οργανώσεις της Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν αρκετά κιβώτια με ακριβό και σπάνιο ορθοπεδικό εξοπλισμό (πατερίτσες, ειδικοί μετεγχειρητικοί νάρθηκες, επιγονατίδες, ειδικές αντιθρομβωτικές κάλτσες, κολάρα, ειδικά ορθοπεδικά παπούτσια και πολλά άλλα)

Το υλικό αυτό διατέθηκε εκτός από το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής κυρίως στο Νοσοκομείο Κομοτηνή, που το είχε πραγματικά ανάγκη. Όπως τόνισε ο διευθυντής του αντίστοιχου τμήματος ιατρός κύριος Κάρρος αντίστοιχη δωρεά είχε γίνει στο παρελθόν από ομογενείς των ΗΠΑ.

Η διοικήτρια του Νοσοκομείου κυρία Μ. Γιαμουστάρη ευχαρίστησε από καρδιάς τόσο τους δωρητές, όσο και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Νοσοκομείου μας και του προσωπικού του.

Αντίστοιχη προσφορά σε παιχνίδια αυτή τη φορά, παρέδωσε ο Βουλευτής Ροδόπης στα παιδιά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger(ΔΑΔΑΑ Ροδόπης). Ο πρόεδρος Βαγγέλης Λαφτσής ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σε δήλωση του ευχαρίστησε τους Χορηγούς κυρίους Boege,Mueller και τον πρόεδρο του συνδέσμου FILIAVELBERT κ. Muenchow. Ιδιαίτερα όμως εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τα συγχαρητήρια του στον φίλο του από τα παλιά, διακεκριμένο ομογενή της Γερμανίας και αντιπρόεδρο του παραπάνω συνδέσμου κ. Λαζαρο Παπαϊωάννου, ο οποίος ποτέ δεν ξεχνά την ιδιαίτερη του πατρίδα την Ήπειρο αλλά και την άλλη ακριτική Ελλάδα, όπως είναι η Θράκη την οποία προσπαθεί εξίσου να στηρίξει με τέτοιες πρωτοβουλίες που δημιουργούν γέφυρες συνεργασία και ρεύμα ενός σύγχρονου φιλελληνισμού.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος