ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Μέτιος και Ζαμπούκης επιθεώρησαν περιοχές που επλήγησαν από τις έντονες βροχοπτώσεις

Στις περιοχές του Δήμου Αλεξανδρούπολης που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 12ης Ιανουαρίου, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ιωάννη Μπόγδη, την Αντιδήμαρχο Τραϊανούπολης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Ελένη Ιντζεπελίδου, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και αρμόδιο για θέματα Πολιτικής Προστασίας  και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων.

Αρχικά επισκέφτηκαν τα #Λουτρά Τραϊανούπολης όπου τα συνεργεία του δήμου εκτελούν εργασίες απομάκρυνσης φερτών υλικών και αποκατάστασης ζημιών.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία καταγραφής των ζημιών που έχουν υποστεί τα νοικοκυριά από κλιμάκιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε επίσης, ότι αντίστοιχη καταγραφή ζημιών που έχουν υποστεί επιχειρήσεις πραγματοποιείται από ειδικό κλιμάκιο της Περιφέρειας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Φερών Δημητρης Κολγιωνης μετέβησαν σε περιοχές της Δ.Ε. Φερών που υπέστησαν ζημιές αλλά και στον #Πόρο που χτες το βράδυ κινδύνευσε σοβαρά από την πρωτόγνωρης έντασης θεομηνία.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος